Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde leží Francie?

Od: rh* odpovědí: 12 změna:

Na jakém světadílu leží Francie?

Jakou měnou se tam platí?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Navrhuji ke smazání,tak hloupý nikdo není je to provokace.*zed*

hodnocení

0x

Tu první otázku snad nemyslíš vážně? A na tu druhou najdeš plno správných odpovědí různě na internetu, třeba hned na Wikipedii a zjistíš, že je to Euro... Z toho je doufám jasná i odpověď na otázku 1.

buss
hodnocení

0x

Takové nepouštět ven a k ničemu a nedovolit rozmnožovat..

honzamder
hodnocení

0x

Já bych to nebral jako provokaci já bych spíše řekl že tazatel je žák 1 nebo 2 ročníku ZŠ a dostali ukol ze zeměpisu tak

1. Francie leží v Evropě mužeš napsat Evropa nebo Euroasie oboje správně

2. platí se tam eurem.

pro příště Wikipedie (internetová encyklopedie) cs.wikipedia.org/...

majsterjoe*

Tak a ukol jsme mu splnil dobre. Gratuluji, v pondeli bude ohodnocena znamkou.

Pochybuji ze by na takovou otazku nemel odpoved ve sve ucebnici zemepisu, nebo ze si ji nedokaze najit sam.

honzamder

Někdo to sem napsal asi pro pobavení ale když už tak odpovíme aby měl dotýčný/na radost a rozšířil svoje zeměpisné znalostni.

honzamder

A vůbec nechápu název tématu nevím zda li má geografické umistění Francie vliv na budoucnost škol v ČR nebo po světě.

hop®

Prvňáček s dokonalou českou gramatikou a bez překlepu, což zde nemá téměř žádný rádce? *bzum*

Tohle se v prvním ani v druhém ročníku ZŠ nebere ... Zeměpis začíná v šesté třídě. A odkaz na wikipedii je zbytečné psát, protože dnešní děti nejsou schopné pochopit nějaký souvislý text, natož v něm něco najít.

hodnocení

0x

Můj ty bože, cože?*modla* Co vás to v té škole učí? A chodíš tam vůbec? Pokud ano, jistě mi odpovíš, ve kterém státě je Praha. To je podobná otázka, jako ta Tvoje.*ee* Jaga.

honzamder

Praha je v ČR republice, která je shodou náhod taktéž v euroasii *smich*

hodnocení

0x

Není to převzato z pořadu Aj múdry schybí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]