Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra v ruletě

Od: jan82* odpovědí: 5 změna:

Chci se vás zeptat zda si myslíte, že se dá skutečně vyhrát v ruletě. Zkoušela jsem to podle tohoto návodu zde hrajuruletu.cz/... na nečisto a opravdu se dá vyhrát. Mám ale strach to zkusit s reálnými penězi. Co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samozřejmě, že se vyhrát dá. Pokud vsadíte na číslo, máte šanci 1:37. Je to o dost větší šance, než třeba ve sportce. Tam je to 1:14000000. Když zvolíta menší riziko, třeba na barvu, je šance dokonce 1:2.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Jestli pak víte, proč všude na světe jsou sázkové firmy tak bohaté? Já neznám člověka, který by si vidělal ruletou. Můj otec sází se Sazkou asi 35 let. Je to jako kouřit, nic z toho nemáte. Pokud chcete hrát něco jako ruletu, zkuste akciový trh. Zde máte šanci alespoň něco vydělat.

overitnick*
hodnocení

0x

Lze zvysit sanci na vyhru, lze dokonce i ojedinele vyhrat (vyhravat), jedinec se muze i po pomerne dlouhou dobu drzet v plusu (kdyz ma stesti), ale z dlouhodobeho hlediska bude siroky vzorek lidi vzdy v minusu.

To je take jediny duvod, proc kasina stale funguji a vydelavaji.

snehulak*
hodnocení

0x

Popsaný systém je spolehlivý, výhry jsou jisté. Je tu jen jedna nevýhoda, popsaná v článku, výhry jsou malé, takže je nutné sázet často a dlouho.

paaja*
hodnocení

0x

tento systém byl diskutovaný třeba zde
poradte.cz/... a zde poradte.cz/...
je tam vysvětleno, proč to nemůže dlouhodobě fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]