Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled ráno X večer

Od: kikin1 odpovědí: 7 změna:

Tak mě napadlo čím to je, že něž jdu do školy a podívám se do zrcadla v duchu si řeknu "co je to za fešáka v tom zrcadle ":D prostě ráno vypadám lépe než když dojdu odpoledne ze školy, to se podívám do zrcadla a vidím "ohavu" :D

Jen se chci zeptat jestli to tak máte taky atd. :D Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na léta školní si v tomhle ohledu nevzpomínám, ale pamatuju si, že mě po vyučení ranní pohled do zrcadla spíš děsil *sok* . Když se do zrcadla podívám po několika desítkách let dneska, přijde mi, že zas až tak špatně nevypadám. Mnozí mého věku jsou na tom mnohem hůř *frajer* . Večer už do zrcadla radši nekoukám.

eulalie*
hodnocení

0x

Ano, toto je běžné. Ráno, pln sebevědomí, vyrážíš vstříc novým dobrodružství ve škole... Po návratu, uondaný úmorným učením se sebevědomím kdovíkde kvůli pětce za tělocviku, to už není ono. Já to mám opačně, ráno vstane čarodějnice, teprve pak se mávnutím kouzelného proutku ze mě stává krasavice.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je tím, že jste se zase o pár hodin přiblížil k smrti - tělo stárne a do hrobu má už být zhuntované . Zdravím!

mot
hodnocení

0x

byl jsem to teď zkontrolovat a je tam pořád fešák ;)

joudic*
hodnocení

0x

ve skolnim veku jsem mel asi jiny zrcadlo *vtip* ted uz to je lepsi, mozna bych moh zajit i s Clooneym na pivo *pivo*

hodnocení

0x

Je to tím, že ráno je moudřejší večera. :-D

martinaa*
hodnocení

0x

Jééé, tak to máme stejně *smich* Ráno super nadýchané vlasy, dobrá postava, jiskra v oku... a navečer vlasy rozházené, všude špek a v oku vypálené ohniště *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]