Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli m někdo zkušenosti s touto firmou,jedná se o práci na doma,děkuji
Agentúra Fox
Sklárska 580/25
P.O. Box 13
987 01 POLTÁR
SLOVENSKO
"Montáž, řemeslné práce, psaní a další. Možnot týdenního výdělku až 7500Kč/300EUR i více. Pro další informace zašlete obálku s Vaší adresou a známkou na: AGENTURA FOX P.O.Box 13, Úrad C-52 SK-987 01 POLTÁR, SLOVENSKO"
:D
Podvod! - Žádná firma se nebude patlat s obálkami, pokud chce sdělit informace... Pokud informace sdělit nechce, pak vytváří až mysteriózní atmosféru - což je tento případ...
Ahoj všem, ano napsala jsem o práci plnění obálek, zdálo se mi mít tak vedlejší příjem, jsem totiž na vozíku...
Poslala jsem jim i peníze a to bylo v únoru letošního roku, a do dnešníhodne jsem žádný balíček neobdržela a ani žádnou informaci co a jak! Už jsem se stím smířila, že jsem přišla o peníze (asi 700,kč).
Jen vám to píši, že jsem naletěla. Z prvu se zdálo,že to bude férové.
zdravím .V
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.