Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma Agentúra Fox

Od: olinam9 odpovědí: 4 změna:

Chtěla jsem se zeptat jestli m někdo zkušenosti s touto firmou,jedná se o práci na doma,děkuji

Agentúra Fox
Sklárska 580/25
P.O. Box 13
987 01 POLTÁR
SLOVENSKO

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

"Montáž, řemeslné práce, psaní a další. Možnot týdenního výdělku až 7500Kč/300EUR i více. Pro další informace zašlete obálku s Vaší adresou a známkou na: AGENTURA FOX P.O.Box 13, Úrad C-52 SK-987 01 POLTÁR, SLOVENSKO"

:D

Podvod! - Žádná firma se nebude patlat s obálkami, pokud chce sdělit informace... Pokud informace sdělit nechce, pak vytváří až mysteriózní atmosféru - což je tento případ...

verkaa

Ahoj všem, ano napsala jsem o práci plnění obálek, zdálo se mi mít tak vedlejší příjem, jsem totiž na vozíku...

Poslala jsem jim i peníze a to bylo v únoru letošního roku, a do dnešníhodne jsem žádný balíček neobdržela a ani žádnou informaci co a jak! Už jsem se stím smířila, že jsem přišla o peníze (asi 700,kč).

Jen vám to píši, že jsem naletěla. Z prvu se zdálo,že to bude férové.

zdravím .V

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Oli, firma , která má p.o.box se vám zdá důvěrná? Neblázněte.

aknelts
hodnocení

0x

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste reagovala na tuto agnturu. Teď jsem na ně narazila a nechtěla bych narazit. Děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]