Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nazor na dve knizky od Maupassanta

Od: djoker92 odpovědí: 4 změna:

Ahoj/ Dobrý den

Chtěl bych se zeptat zda nějaká z místních dušiček nemá zkušenosti s méně známými knížkami jako Příběhy Pařížské Kokoty a Neteře paní plukovníkové, obě knihy jsou od Maupassanta a jedná se převážně o erotické čtení. Chtěl bych si jednu z nich koupit, ale najít nějaký kloudný názor na jednu z nich snad ani nejde. Proto se touto cestou ptám, jestli jste to někdo nečetl a případně jestli doporučujete? Díky moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dovolila bych si opravit název na Pařížské kokEty ... *smich**haha*

doplněno 03.11.12 19:29:

tak to se omlouvám, opravovala jsem špatně - pardon *hi*

Kokota = nevěstka, prostitutka.

Koketa = žena nápadně se snažící získat pozornost a zájem mužů.

hodnocení

0x

Příběhy pařížské kokOty mají třeba tady:

ereading.cz/...

pod odkazem "Náhled"se dá stáhnout ukázka (cca 5 stran)

hodnocení

0x

Já jsem kdysi před spoustou let dostala od kamarádky knihu Miláček od Maupassanta. Je také s erotickým laděním, ale takovým decentním, nic vulgárního. Měla jsem ji moc ráda a dodnes po ní čas od času sáhnu. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]