Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v mongolsku

Od: pepino82* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám možnost práci v zahraníčí opravdu daleko cca 3000km na dvou mesíční turnusy a 14dní doma placené letenku ubytování hrádi firma jenže čekám rodinu v červenci a nechce se mě tam na druhou stranu jedinečná příležitost vydělat fakt slušny peníze splatit dlluhy zabezpečit rodinu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

A co my s tím? Je to blbé dilema, to chápu, ale v čem máme poradit? Rozhodnutí je jen na Vás...

buss
hodnocení

0x

Jako konstatování faktu dobré, nebo shánění dalších lidí?

hahanaj*
hodnocení

0x

jestli potřebuješ peníze, tak proč se rozmýšlíš

gofrego
hodnocení

0x

mně by to opravdu zajímalo,už jsem tam pracoval a rád bych se tam vrátil. Je to ještě aktualní? a o co se vlastně jedná?

baagi
hodnocení

0x
měl bych zajem o tu praci ja sam pochazim z mongolska a rad bych tam jel narodil jsem se v čr prosim o odpovet dekuji predem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]