Nejste přihlášen/a.
Vím že samozřejmostí je být sám sebou, přesto bych se rád zeptal - jak okouzlit dvacetiletou slečnu, vyrazit ji dech?
Díky
Dobrý den.
Jsem slečna, ale o rok mladší :D Myslím, že bych Vám mohla pomoci.
Takže asi tak - když se s ní potkáte, tak buďte galantní, moc se k netřete (hlavně né "vlezdoprdeling"), moc si jí nevšímejte - ale zase buďte galantní... je to těžký,... představujte si Jacka z titanicku :D Něco podobného chceme, my okolo 20. Před 15-tiletou holkou někdy dělat machýrka, ale ve 20 ta puberta už není :D
Je to těžké na pochopení co jsme napsala, špatně se to píše. Musíte být zajímavý, nedobytný, ale zase dostupný...asi tak :D
No, já nevím. Vždycky jsem se děsila mužů, kteří se předváděli ve snaze okouzlit. Přišli mi jako pávi se vším tím natřásáním a předváděním se. Nikdy bych se okouzlit nedala. A s vyraženým dechem, to už vůbec. .-D Myslím si, že jen velice povrchní ženy uvěří takovému povrchnímu jednání. V podstatě jsme stejné, ať je nám hodně nebo málo let. Raději neohromuj, raději získávej pomalu, ale o to trvaleji. Velký plamen je rychlý a je z něho velmi rychle kopeček popela, aniž by někoho stačil zahřát.
No jedině jí dát "herdu do zad " tím bys jí dech asi vyrazil.
Pokud na ni zapůsobíš svým vzezřením vznikne mezi vámi dvěma sympatie a nemusíš jí ničím vyrážet dech ...čas ukáže co dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.