Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak okouzlit slečnu

Od: mason odpovědí: 5 změna:

Vím že samozřejmostí je být sám sebou, přesto bych se rád zeptal - jak okouzlit dvacetiletou slečnu, vyrazit ji dech?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

brumik*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Jsem slečna, ale o rok mladší ;) :D Myslím, že bych Vám mohla pomoci.

Takže asi tak - když se s ní potkáte, tak buďte galantní, moc se k netřete (hlavně né "vlezdoprdeling"), moc si jí nevšímejte - ale zase buďte galantní... je to těžký,... představujte si Jacka z titanicku :D Něco podobného chceme, my okolo 20. Před 15-tiletou holkou někdy dělat machýrka, ale ve 20 ta puberta už není ;) :D

Je to těžké na pochopení co jsme napsala, špatně se to píše. Musíte být zajímavý, nedobytný, ale zase dostupný...asi tak :D

jupik

A až Vám bude 30 - 35, tak to tolik romantické nebude. Tam už půjde jen o slova a zda oslovil či nikoliv popř. jeho činy.

hodnocení

0x

No, já nevím. Vždycky jsem se děsila mužů, kteří se předváděli ve snaze okouzlit. Přišli mi jako pávi se vším tím natřásáním a předváděním se. Nikdy bych se okouzlit nedala. A s vyraženým dechem, to už vůbec. .-D Myslím si, že jen velice povrchní ženy uvěří takovému povrchnímu jednání. V podstatě jsme stejné, ať je nám hodně nebo málo let. Raději neohromuj, raději získávej pomalu, ale o to trvaleji. Velký plamen je rychlý a je z něho velmi rychle kopeček popela, aniž by někoho stačil zahřát.

hahanaj*
hodnocení

0x

No jedině jí dát "herdu do zad " tím bys jí dech asi vyrazil.*smich*

Pokud na ni zapůsobíš svým vzezřením vznikne mezi vámi dvěma sympatie a nemusíš jí ničím vyrážet dech ...čas ukáže co dál.

humbucker*

Ahoj. Sakra Hahanaj, při čtení otázky, jsem chtěl být nepřekonatelně vtipnej a ty to tady máš už celej den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]