Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Nutně bych potřeboval poradit,minulý měsíc jsem přišel o práci.Mám odpracováno 11 měsíců a do rozhodné doby pro získáni podpory v nezaměstnanosti mi tedy chybí měsíc.Bydlím v pronájmu ale bohužel mi majitel neumožní prihlášení trvalého pobytu a tak nemám nárok na sociální dávky.Můj účet vykazuje pomalu mínusový zůstatek a vůbec nevím jak získat peníze.Nevím zda by se našel někdo nebo něco co by mi poskytlo nějakou půjčku v této krizi do doby než si zase najdu práci.Co má člověk dělat v této situaci když nemá pomalu už ani na chleba...Poradte mi prosim co delat v takove nouzi
0x
Samozřejmně je to špatný v téhle době přijít o práci ale nezbyde tě nic než se zvednout a hledat jakoukoliv práci nebo brigády půjčku ti nikdo neda a když jo z čeho chceš platit když nemáš pomalu na chleba nejlepší rada nesedět doma a hledat a zase hledat vzít prostě cokoliv za co dostaneš peníze nikdo tě asi nepomůže
0x
Kalousek jasně řekl, že každý má mít naspořeno aby půl roku vydržel a do té doby si každý kdo chce dělat práci najde. Já vím, že je to jinak ale Kalousek to řekl a šmitec. Sice netuším proč jste bez práce a nemáte na účtu peníze ale je mi vás líto, toť ale vše co pro vás mohu udělat. Zkuste na obci zažádat o veřejně prospěšné práce, je teplo tak zkuste k zedníkům za helfra, vemte cokoliv a hlavně neberte půjčky je to začarovaný kruh. Nepomůže rodina?
0x
Opravdu jste úplně na dně?uuuplne na dně?na práci se nečeká ta se valí všude.Firmy zaměstnávají ridice,taxikare,uklidovou službu,staví se, všude se dá něco sehnat.Musíte slevit z nároků.Hledejte stěk a přitom lepší místo.Čekáte na sociální příspěvky,tenhle systém vám je jen tak nedá.každý ať se postará sám a myslím si že nejste zrovna nejmladší,tak jste si něčím už prošel.Kdyby jste měl manželku byly by jste na to aspoň dva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.