Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuji pomoci v nouzi

Od: filip88 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,Nutně bych potřeboval poradit,minulý měsíc jsem přišel o práci.Mám odpracováno 11 měsíců a do rozhodné doby pro získáni podpory v nezaměstnanosti mi tedy chybí měsíc.Bydlím v pronájmu ale bohužel mi majitel neumožní prihlášení trvalého pobytu a tak nemám nárok na sociální dávky.Můj účet vykazuje pomalu mínusový zůstatek a vůbec nevím jak získat peníze.Nevím zda by se našel někdo nebo něco co by mi poskytlo nějakou půjčku v této krizi do doby než si zase najdu práci.Co má člověk dělat v této situaci když nemá pomalu už ani na chleba...Poradte mi prosim co delat v takove nouzi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Samozřejmně je to špatný v téhle době přijít o práci ale nezbyde tě nic než se zvednout a hledat jakoukoliv práci nebo brigády půjčku ti nikdo neda a když jo z čeho chceš platit když nemáš pomalu na chleba nejlepší rada nesedět doma a hledat a zase hledat vzít prostě cokoliv za co dostaneš peníze nikdo tě asi nepomůže

lidus*
hodnocení

0x

Kalousek jasně řekl, že každý má mít naspořeno aby půl roku vydržel a do té doby si každý kdo chce dělat práci najde. Já vím, že je to jinak ale Kalousek to řekl a šmitec. Sice netuším proč jste bez práce a nemáte na účtu peníze ale je mi vás líto, toť ale vše co pro vás mohu udělat. Zkuste na obci zažádat o veřejně prospěšné práce, je teplo tak zkuste k zedníkům za helfra, vemte cokoliv a hlavně neberte půjčky je to začarovaný kruh. Nepomůže rodina?

krkovicka*
hodnocení

0x
Kde berete na internet?vsadím se že na chleba ještě máte a na cigarety taky.
Opravdu jste úplně na dně?uuuplne na dně?na práci se nečeká ta se valí všude.Firmy zaměstnávají ridice,taxikare,uklidovou službu,staví se, všude se dá něco sehnat.Musíte slevit z nároků.Hledejte stěk a přitom lepší místo.Čekáte na sociální příspěvky,tenhle systém vám je jen tak nedá.každý ať se postará sám a myslím si že nejste zrovna nejmladší,tak jste si něčím už prošel.Kdyby jste měl manželku byly by jste na to aspoň dva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]