Nejste přihlášen/a.
Jsem smolař. Na co sáhnu to zkazím. K ničemu se nehodím. Kdybych neměla přítele asi bych skočila z mostu a bylo by konečně po všem. Nejlepší je na tom , že přítele už dávno nemiluji, ale nezbývá mi nic jiného než zůstat . Neb nemám svoje peníze. Jsem unavená a přijde mi, že je mi 1000 let. Mám tolik starostí a neumím a nechci se svěřovat. Chyba je ve výchově. Rodiče mě nic nenaučili, neumím dotáhnout věci do konce, trpím totální nesoustředěností a neumím to změnit , doba je špatná a problémová. Když vidím kolik lidí má problémy, tak si říkám ,že nic než násilí to nevyřeší. Co umím super, je se přetvařovat před kamarádkama , že vše je v pořádku. Jen si chci postěžovat a zanadávat . Nic víc.
Stěžovat si umíte pěkně, to je pravda, ale co s tím tahle něco dělat? Nesvádějte vinu na rodiče, mě taky nenaučili plno věcí, co jsem se musela naučit sama... to jsou jen výmluvy. Pokud opravdu chcete, zaberte a ono to půjde. Sice ze začátku třeba pomalu, ale půjde. Zkuste kurzy, psychologa...
Nejhorší je patlat se v bažině sebelítosti, protože "já na to nemám, mám nejvíc problémů a nikdo je za mě nevyřeší".
Ne nadarmo se říká, jaký si to uděláš, takový to máš. Nikdo jiný to za Vás neudělá.
doplněno 12.04.12 15:52:A když pominu vše ostatní, v jednom dotazu jste si koupila nový byt a studujete VŠ. V dalším bydlíte u rodičů, přítel Vás i dítě opustil, jste na mateřské. Teď zase přítele nemilujete, ale jste s ním, a máte jiné problémy.
Takže buď trpíte schizofrenií, nebo si své příběhy vymýšlíte a lžete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.