Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silné výtoky

Od: insvydj* odpovědí: 6 změna:

Ještě jsem neměla menstruaci ale tráví mě silné výtoky. Jsou tam silné že mi to třeba i promočí kalhotky... Dřív ty výtoky byly ale zdaleka ne tak silné.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mělo by být z toho patrné,že se ti měsíčky dostaví co nevidět.

xy
hodnocení

0x

zajděte na gynekologii. sama jsem též měla stále silnější výtok - je to dost nepříjemné, to mokré prádlo, že - , doktorka mi dala na přeléčení něco a bylo po problému.

bomba*

v těhlech případech se používají intimní vložky

insvydj*
hodnocení

Moc děkuji za všechny odpovědi

martinaa*
hodnocení

0x

Výtok sice může znamenat, že je něco v nepořádku, ale ne vždy tomu tak bývá, proto klidně gynekologa navštívit můžeš, ale neplaš se předem. Výtok před mensesem, vůbec tím prvním, je úplně normální. Spousta žen má výtok zcela běžně, používají slipové vložky. Jedná se o zdravou samočistící funkci ženských pohlavních orgánů.:)

doplněno 01.01.15 22:08:

Xy - jojo, je potřeba zjistit, kdy je to ještě normální výtok, a kdy už je něco v nepořádku*placni*.

xy

sama mám silnější výtok od dětství a jsem tedy zvyklá používat slipové vložky stále. Když časem výtok postupně zesiloval a zesiloval, tak jsem to brala stále jako normální , a to už jsem bývala navzdory vložce dosti promáchaná. až když mi gynekoložka napsala tabletky asi na dva týdny nebo tak nějak, tak jsem se vrátila ke " komfortu " svého běžného silnějšího výtoku :) škoda , že jsem tam nezašla dřív. Někdy je pomoc snadná , tak proč to nezkusit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]