Nejste přihlášen/a.
Momentálně jsem unavený a chystám se spát, takže u mě by bohužel umřeli všichni :D
doplněno 11.04.12 23:26:ať přemýšlím jak přemýšlím, pokud moji barvu znají jen ti za mnou a nemůžou na mě mluvit, můžeme si třeba domluvit - jedno dupnutí červená, dvě dupnutí bílá. V tom případě by se zachránili 3 - kromě posledního
doplněno 11.04.12 23:29: ani to pořádně nečtu, ty 3 jsem myslel, kdybych uvažoval celkově 4 vězně (znám "podobnou" hádanku, kde jsou 4 trpaslíci za sebou zakopaní po krk do země s barevnými čepičkami (2 červené a 2 bílé), mezi prvním a druhým je neprůhledná zeď, tedy prvního nikdo nevidí, druhého vidí ti dva za ním, třetího vidí poslední, čtvrtého nevidí nikdo. když kdokoliv uhodne svoji barvu, tak zachrání všechny - na to se mi přijít podařilo)
Kdyby vás přestalo bavit přemýšlet. Tak si odpověď vygůglete Hádanka je to už fousatá, nejstarší záznam je z roku 2005
Ale nejdřív to samozřejmě zkuste sami.
Mě napadlo, že aby měl při jakékoliv taktice - znamení stejnou šanci i ten poslední vězeň, tak by se vězni postavili do kruhu, ale to by asi byli dozorci proti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.