Nejste přihlášen/a.
dobry den chtel bych se zeptat mama me strasi ze kdyz si necham propichnout ucho tak z toho pry muzu byt impotentni!co je na tom pravdy?dekuju
A onanie způsobí chlupatost dlaní...
Faktem ale je, že můžeš chytit nějakou infekční chorobu (jako každou jinou ranou), proto dbře vyber salon...
V závislosti na tom, jak velký vliv přikládáte a důvěru věnujete akupunktuře, by se dalo říct, že jedno nevydařený propíchnutí vám může zadělat na něco dost nepěknýho. Něco nepěknýho kdekoli na těle. Pohledav na netu, určitě najdete takovej ten hezkej vobrázek, jak jsou všechny části celýho těla hezky namapovaný na oblasti ucha.
To je nesmysl, nevím, jestli tě máma jen straší, nebo to někde slyšela a bere to vážně... ach jo, znám různé výmysly matek, třeba aby dítě nejedlo brambory, protože jsem jedovaté...
Nicméně pamatuj, že piercing ti nemusí sednout a můžeš napíchnout nějaký bolestivý bod. Mě ho takhle napíchli, čekala jsem půl roku, jestli to přestane bolet, kdykoli se mi za piercing zachytly vlasy nebo hřeben, bylo to utrpení. Nakonec jsem jej vyndala a na piercingy zanevřela. Taktéž ti ucho může dlouho hnisat.
A v neposlední řadě větší díra v uchu opravdu není sexy. Když vidím na ulici někoho s tím velkým trnem v uchu, nebo nedejbože s roztahovákem, je to hnus. A holky, co mají piercing kuličku na straně nad horním rtem, vypadají, jako by tam měly velký uhrák. Brrrrr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.