Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej písničku

Od: mononoke odpovědí: 8 změna:

Jde o 10. sérii simpsnů, díl - Šťastná doba hippies
ráda bych věděla jak se jmenuje písnička kterou homer pouští na kazetě v autě, v čase 12:59 *dril**tuc*
a písničku 13:08, jak jedou v autě po městě a pouští buliny. *tuc*
KUJÍÍÍ *smich**frajer**tuc**tanec**pivo*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mononokem
hodnocení

to sem eště já, taky jméno písničky co hraje ještě předtím než homer pustí tu kazetu a písničku co hraje jak se zase vracej k te jejich továrně, jak parkujou auto, tak chvilku hraju. DĚKUJUUUUUUUUUUUUUUUUU *tuc**tuc**tuc**smich*

mononokem
hodnocení

prostě mi napište meno a kapelu každe pisničky co v tom dílu hraje, pravě sem přišla na další - jak Homer sklízí mrkve, všechny sou moooc pěkný, a já tendle druh pisniček miluju, ale sama sem tu dobu ezažila takže nemam přehled kdo, co zpívá a co to je

martinaa*
hodnocení

0x

Co se aspoň trošku sama snažit a najít na youtube ukázky ze Simpsonů, které sem pak vložíš, abychom si je mohli poslechnout?

nameless*

vii.sk/...

jinak nevím jak se ty písničky jmenují :)

gumidek*

ceknito.cz/...

Ta první je docela známá, jak homer založí tu kazetu do rádia, ale taky ji nemohu najít.

hodnocení

0x

První je Billy Joel Uptown girl

Billy Joel - Uptown Girl

Billy Joel - Uptown Girl

Billy Joel - Uptown Girl

Billy Joel - Uptown Girl

doplněno 11.04.12 20:20:

Sákryš, proč mám tak velký chlívek na otázku? *smich*

doplněno 11.04.12 20:23:

A ta druhá písnička bych si podle stylu tipl že bude z muzikálu Hair.

dzordz*

Dobrej tip, jmenuje se Hair a je z Hair :)

HA! Já to věděl *hej*

Dostanu Zlatého bludišťáka? *smich*

doplněno 11.04.12 21:05:

No vlastně jen půlku.

Tak aspoň stříbrného :D

Zlatého dostane Drzod

doplněno 11.04.12 21:06:

Sorry dzordz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]