Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holčička nebo zase chlapeček?

Od: nektarinka odpovědí: 27 změna:

Dobrý den,mám takovou otázku je možné naplánovat si pohlaví dítěte? našla jsem inzerát kde poradí jak na to podle přírodních zákonů a tel 737 907330,ještě jsem tam nevolala a nějak se bojím,nevím jestli s tím má někdo zkušenost nebo zase nějaký podvod např.když zavolám -pak se nedoplatim apod..*houpy*.Chtěli bychom konečné holku!

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

bizy-bee.com/...

doplněno 10.04.12 19:07:

Ještě jedna "metoda": Pokud dojde k otěhotnění během první (čerstvé) ejakulace, pravděpodobně se narodí dcera.

hodnocení

0x

Tenhle problém se řeší od vzniku lidstva. Zatím nikdo na spolehlivou metodu nepřišel. Je to stejná utopie, jako přípravky na růst hustých vlasů, či zvětšení poprsí. Nevěřte šarlatánům. Jde jim jen o Vaše peníze.

askmenow*
hodnocení

0x

Prosím, nevěřte tomu. Toto není možné nijak ovlivnit. Je okolo toho spousta pověr, ale žádné nejsou spolehlivé ani ověřené... prostě jen a jen pověry a povídačky.

fidonet*
hodnocení

0x

Ano ano, dobrá reklama na nesmysl, neboť žádná kartářka či vědma na uvedeném tel.čísle vám to po telefonu neřekne.

nj. je to vlastně HNUSNA reklama, smažte ji.

p.s. na holku existuje téměř 98% systém na kluka 50% p.s. zatím to vždy vyšlo. Je to primitovní vědecky podložená zákonitost. Chytrému napověz.

Ale tohle není dotaz , ale trapný pokus o reklamu...

navrhuji SMAZAT

hm*
hodnocení

0x

Rada přes telefon, to bude skutečně jen pro peníze, to bych nezkoušel. Ale údajně se opravdu objevila studie, že do určité míry dokáže žena (podvědomím, nebo jak) ovlivnit pohlaví potomka. Je to hodně na pomezí dohadů, ale prý se statistika trochu hnula ve prospěch té touhy.

Jinak jsem z několika různých zdrojů už slyšel, že pracovníci (muži) na vysílačích, u radarů apod. mají obvykle (s velkou převahou) holčičky.

Podle obecné statistiky se lidem rodí asi o 7 procent více chlapečků.

martinaa*
hodnocení

0x

O pohlaví dítěte rohoduje mužská spermie. Někteří chlapi umí jen holky, jiní zase jen kluky. JIní umí oboje:) Nijak naplánovat to nelze, natož, aby se výběr pohlaví opíral o jakési přírodní zákony.

fidonet*

to je znamy argument toho, kdo tomu nerozumí :) A tvrdit, že někdo má jen mužské spermie a jiný jen ženské ... *haha*

Martino ... Děvče jde trefit daleko jednodušeji ... stačí jen znát anatomii ...

krkovicka*
hodnocení

0x
Poradím Vám a zadarmo.Když chcete mít holku ať Váš nosí slipy přehřívání vajec tomu napomůže;) aspoň se to říká.
Sestřenice v irsku navštívila jakéhosi sarlatana s prosbou o mimi kluka.Musela přijít těsně před stykem,vzal ji krev,vypila jakýsi nápoj a určil dobu sexu.Otehotnela a narodila se ji holka!ovšem nevzdává to ,říká že má jinou metodu ale už nechce říct jakou.

hodnocení

0x

Určit se to nedá. Je to tak něco málo, co se nedá v lidském životě ovlivnit. Ještě stárnutí.

Nevěřte kartářkám a věštkyním. Za totáče žila v Praze zdravotní sestra, během chvilky ze sebe udělala doktorku a zařídila si živnost na určování pohlaví dítěte. Žila si dobře, protože na 100 % nepodváděla, ale vždycky byla šance, že její předpovědi na 50 % vyjdou. Komu to vyšlo, byl rád a ona za to brala velké peníze. Ale nakonec stejně spadla klec.

Kdyby to určit šlo, neznala bych ve svém okolí pana řezníka, který si nadělal OSM HOLEK! *ee*Pořád chtěl nástupce, kterému předá své řemeslo i náčiní, ale ten nikdy nepřišel. Po osmi pokusech to vzdal.*smich* Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Kluk nebo holka, hlavně aby bylo děcko zdravé. Doma jsme byly 3 holky, v porodnici semnou byla žena co rodila po čtvrté-pod oknem stál manžel a 3 blonďaté princezny a všichni jásali "hurá je to zase holka". Bu´d to výjde a já vám to moc přeji a nebo buďte šťastná, že máte zravého kluka.

fran
hodnocení

0x

O pohlaví dítěte rozhoduje víc muž. Takže říká se, že když ...hodně často, je to holka. Když ...občas, zdrženlivost veliká, je pravděpodobnější kluk. Nějak se nashromáždí víc něčeho pro budoucího chlapa. Takže - přeorganizovat!;)

majsterjoe*

To je hloupost. Nikdy se nenahromadi niceho vice.

fran

majster...: Babská rada se špatně zdůvodňuje. Není to přesně řečeno, ale - co třeba nakumulovaná energie? XY je takový choulostivější, možná se hůř nebo déle nebo v průměru méně ...vytváří...

martinaa*

O pohlaví rozhoduje pouze muž. Žena nese vždy chromozom X, muž buď X, nebo Y.

jumba
hodnocení

0x

A je to tak dobře, že určité věci, nedokážou lidi naplánovat, ovládat. Třeba, že při oplodnění nevíme, zda to bude holka, nebo kluk. Zda bude pršet, nebo svítit sluníčko, nebo chumelit. Zda bude den, či noc. Nebo smrt. To by byl pěkný maglajs. EU by se pěkně vyřádila, nebo ten, kdo vládne.

hodnocení

0x

Není to pravda, už leta existují metody jak podstatně zvýšit pravděpodobnost narození chlapečka nebo holčičky. Jinak zvýšení pravděpodobnosti je také podle toho jak je v okamžiku muž nebo žena vitální během sexu. Není to pověra, příroda to má tak zařízené, aby byla rovnováha. Jakmile je málo mužů a nestačí ženám, začnou se rodit chlapečkové. Stačí se podívat na strom života, po každé válce kdy byl velký úbytek mužů se začnou rodit chlapci. Nebo máte někdo jiné vysvětlení? ;)

translate.google.cz/...

martinaa*

Proč se rodí více dívek? Ekonomická krize a dlouhodobá nezaměstnanost má podle amerických porodníků vážné společenské důsledky ještě dlouho po návratu prosperity a ekonomického růstu. V období trvání ekonomické krize se totiž rodí více dívek a vzniká velká pohlavní nerovnováha. K vychýlení poměru ve prospěch ženského pohlaví dochází proto, že v období krize se v ženách tvoří více stresového hormonu, který vyvolává spontánní potrat u mužského embrya či plodu. Mechanismus má evoluční význam a vytvořil se u našich předků žijících v přírodě, kdy se v období přírodních katastrof a nedostatku potravy rodí záměrně více dívek, které jsou odolnější a potřebují méně potravy než chlapci. Ale stresové hormony ovlivňují také porodní váhu u chlapců, jejich nadbytečnou přítomností v době gravidity dochází ke zmenšování plodu, nízké porodní váze a menší odolnosti novorozených chlapců, kteří tak umírají častěji než dívky. Datum vydání: 3.3.2010 zdroj: Famous

Že by se dalo pohlaví ovlivnit momentální sexuální aktivitou muže či ženy, to jsem ještě neslyšela, a to jsem studovala somatologii...

No tak třeba starší muži u nichž může být logicky sexualita nižší, plodí mnohem častěji kluky ;)

robin1*

To bmbx

první dceři je 19 let druhé 14 let a třetí 4 měsíce tak toho kluka zkusín ještě za pár let*hi*

No jo, stoprocentní to není, znám člověka co má z prvního manželství 2 dcery a v druhém další holčičku, povedla se mu v 65 letech :)

robin1*

Jó tak to mám ještě 23 let čas*hi*

fidonet*

tak jste študovala špatně, nebo chyběla. To že je dívek o 50% více je zcela logické. Je to postavené na stejné logice, proč vždy trefíte holku, když chcete, ale kluka jen na 50% *frajer*

martinaa*

To studium patřilo k poslední poznámce, že sexuální aktivita jedné nebo druhé strany pak ovlivňuje výsledný plod:D:D

hodnocení

0x

Známý taky chtěl kluka a tak zkoušeli všechny možné i nemožné rady,tak nakonec kluka mají,ale před ním 5 holek! A to fakt nekecám!*smich**smich*

lm®

Přispěji troškou do mlýna.Předesílám,že dle mne je to samozřejmě blbost*klik*,ale od několika lidí mi bylo řečeno,že...

když je vsexu aktivnější žena ,mají syna..

když muž je to dcera...

PS: Mám dva syny a nemyslím si,že bych byla nějaká divoška teda ;)...

korina*

herec Ivan Trojan je od včera tatínkem čtyř chlapců. už když čekali první děcko , pani si přála holčičku a nic. má krásný kluky. Jo přírodě člověk neporučí. Já jsem spokojená , při prvním jsem si moc přála kluka a byl čtyřkilový ouřezek. Při druhém jsem si přála holčinu a taky to vyšlo., při třetím jsem si říkala raději holku budou si spolu hrát , je mezi nima krátký odstup a byla . Takže jak komu to vyjde , znám mnoho rodin , kde to naprosto nevyšlo , ale hlavně že je mimčo zdravé a je tady pro radost a lásku...

hodnocení

0x

V sousední vsi žije rodina - dva zdraví pěkní lidé. Mají zdravou holčičku a chlapce postiženého. Je mu už 13 let, vozí ho na kočárku, sám se nepostaví, pomočuje se, slintá, má chudák taková stočená očička a ručičky mu bezmocně vlají z toho kočárku. Je mi jich moc líto. Pokaždé, když jdou a míjím je, vyskočí mi slzy a říkám si: raději 5 zdravých děvčat, než jednoho takového chlapce. I když jej mají jistě rádi a chovají se k němu moc hezky, trápí se on i celá rodina. Tak až máte, co máte, hlavně, ať je to zdravé děťátko.*palec*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]