Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čo mám robiť?

Od: patrik1221* odpovědí: 17 změna:

Som doma sám mamina a otec chodia skoro do práce a ja som od rána sám. Ráno si zapnem PC a o pol hodku som na mol. Škola do tašky sa nepozrem lebo mám málo úloh ktoré si stihnem spraviť v škole. V telke nič nedávajú a preto ju často zapnem a hneď aj vypnem. Poraďte mi plis čo mám robiť? :(

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělat něco užitečného? Uklidit doma? Umýt nádobí, okna, vytřít podlahy, vysát koberce, studovat...?

patrik1221*
hodnocení

Tak to nie. Ja som taky popleka. Upratať to s tačí raz za týždeň. Riad to z vykáva sa mamina hnevať keď ho je vela a preto som sa naučil ho robiť málo.Okna,podlahu,koberce a pod. to nie lebo okna tie ma zato vadi ocino a preto sa im vihýbam,podlahu tú viobec neviem iba ak raz za čas pozametám,koberce tie tiezž asi tak raz či dvakrát do týždňa. Tagže s tým radšej pamaly.*stop*

buss
hodnocení

0x

Nemusíš dělat naprosto nic, stačí, když si najdeš nějaký(é) zájem. Už tu byl minulý týden podobný tobě, kde se berete? Mně chybí čas. Co budeš dělat po škole, jaký budeš mít život?

patrik1221*
hodnocení

Tak ak tu bude tak mu odkážte že ho výtam v klube. :) Mne zas ten čas sa len vlečie. A po škole chodím s kamošmi von do parku ale aj tam iba beháme a sedíme,rozprávame sa tak zhruba hodinu. Ked je niegdo vonku a poznám ho idem k nemu von. Inak nič zaujímavého.

buss

A tak chceš žít třeba dalších 60 let? To je tak na ...

patrik1221*
hodnocení

Nie časom skončím školu najdem si babu ožením sa a mám pokoj a čo potom to neviem. Keby boli časi ako ked boli moji rodičia mladý a ja by som býval na dedine.

martinaa*
hodnocení

0x

Nemáš žádné kamarády, se kterými jde podnikat plno věcí, nebo nějaké koníčky? Co sport, to je pro tebe zbytečná dřina?

Promi%n, ale počítač jako jediná náplň času a dál se nudit, to tě vcelku lituju.

patrik1221*
hodnocení

Kamošov mám ale chcú hať iba foodbal a tem ide na hlavu. A loptu nechcem ani vidieť lebo pred nieakým časom s ňov náhodov rozbil okno.

hodnocení

0x

Bože to je nuda! Mě by nestačilo 5 životů. Já bych chtěl být bubeníkem, horolezcem, speleologem, kuchařem... a nemám na to čas. Najdi si co tě baví a běž za tím jak slepice po flusu!

ruzenka04*
hodnocení

0x
Ahoj Patriku a co nějaké počitačové hry? Je fakt že to bere moc času.Můj manžel hraje konana je to po internetu je fakt že jsou tam starší.Ale pobaví se snimi zahraje si a nemá na ostatní čas.Jo a nebo si najdi holku.Ale ty nepíšeš kolik ti je zas jestli nemáš na holky čas.
imrous*

Počkej , až budeš muset chodit do práce na 3 směny. To bude vzpomínek na tu nudu!*smich*

fran
hodnocení

0x

No a nějaká nabídka organizovaných aktivit v okolí není? Co umíš? Skauti s letním táborem, junáci co v létě sjíždějí řeku, výtvarná nebo hudební škola kde se dá na něco učit hrát - nebo jenom zpívat ve sboru. Nebo pořádný sport ...plavání? Choď se učit jazyky...Popros co nejdřív rodiče, ať tě někam přihlásí, co si vybereš a o čem si myslíš, že tě bude bavit...PC či TV je v nadužívání oblbovák, a včas jsi na to přišel...alespoň třeba čti pořádné knížky nebo klukovské časopisy, nějaký odebírej.

buss
hodnocení

0x

Na kamoše se nevymlouvej, můžeš mít takový zájem, že široko daleko podobného nenajdeš. A jsi samostatný odpovědný jedinec. Aktivit jsou sta a sta!, jen si vybrat. Na intu jich najdeš kupu. Rodiče k ničemu netáhli? Ježíši toho je, nechápu, že je někdo, kdo si něco nanejde, to je snad nemoc. Zkoušej a něco tě chytne a snaž se v tom vyniknout nad průměr. Pohledej, kdo se tím v okolí zabývá. Sedět u počítače jen tak je mor, to tě tam nic nezaujalo? Najdi si nějaké vzory a kopíruj (podívej třeba Wagner a ryby...). Vybírej podle toho jaký jsi typ - zručnný, technika, intelektuál...
A co chceš pak dělat po škole, další škola jen pro papír, jak budeš pak pracovat? Přijdeš z práce, pokud ji budeš mít a lehneš?

doplněno 11.04.12 10:35:

Něčím prostě už začni, zájmy se pochopitelně mohou měnit. V poslední době se zajímám o válku, jak to tady probíhalo, běhám po lesích aj a hledám, fotím, co z ní kde co zbylo, zpovídat lidi, jaké byly akce, prohledávání intu ( a to nutí k ruštině, němčině, angličtině..., komunikovat i na intu). A to uspokojení, když se něco najde, potvrdí.

patrik1221*
hodnocení

buss ty si ma asi najviac kopol do predu k zabavam pokusim sa nieco s tim urobi :)

dik

hodnocení

0x

Co mas robit?Asi se hlavne zamyslet,proc to nevis.Pokud nejsi psychicka nemocny,tak jsi tak nejak synek na zabiti,nebo pekny nestastnik.NIc te nebavi?Tak to mas blbe.

patrik1221*
hodnocení

je to na zabitie cit sa ako ja

No ,tak jestli mas spis deprese,je s tim potreba neco delat,ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]