Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novoroční zvolání

Od: faithoncemore* odpovědí: 8 změna:

Tak já na prahu nového roku řku: Tak ať se v novém roce více daří slušným lidem a méně blechám.

Přidejte se :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jojojojo, ať je tomu tak! *palec*

Já bych zase zvolal:
Které čuně poblilo ty schody? :)

hodnocení

0x

Tak to můj dnešní ranní pozdrav manželovi zněl: Buď zdráv a vesel a s ničím se ne*er. Myslím, že mu to kapánek vyrazilo dech, většinou bývám kultivovanější, nevím, co to do mě s novým rokem vjelo. Asi proto, že od rána od 6 sedím nad rozborem, který jsem si včera přinesla na flešce z práce, a nemůžu najít jednu věc. *bzum*

hahanaj*
hodnocení

0x

Vstávejte bando ...a mějte krásný celý nový rok 2015 všem hodně zdraví a spokojenost

babusa*

Taky všem dobré první ráno v novém roce.Líbí se mi pozdrav "inzinýrky",musím si ho zapamatovat,občas neumím zareagovat na"řeči" lidí a pokud bych toto řekla,asi ho usadím,protože vlastně popřeju a zároveň se vyjádřím.Mám od včerejška navařené,ale nějak jsem vic včera nakrmila moje 2,dnes už 3 brady a pneumatiky kolem dokola těla,tak udělám krupičnou kaši.Sice taky kalorická,ale hlavně bez masa a pochutin jiných.A mám čočkovou polívku.No,říká se,co na Nový rok,to po celý rok.:-DJeště se zeptám,nevíte,jak udělat hvězdičku,když chci dát "smích"?

hahanaj*

moje hvězdička je nahoře nad čísly - na numerické straně *smich*

babusa*

*smich* tak a mám to,mám tam hvězdičky na dvou místech,u 8 a u 0,tu u 8 se mi nepodařilo,ale tu druhou ano,ťukala jsem na všechno možný,až mně napadlo,že ta druhá hvězdička je taková modrá,tak jsem zkusila zmáčknout modré Fn a jde to.Přece něco novýho v novém roce se mi už podařilo.*hi*

uska*
hodnocení

0x

: Buď zdráv a vesel a s ničím se ne*er *palec**smich* Toto nemá chybu ! Jen škoda, že jsou již všichni na kopci a já chuěera u plotny , hmmm. Nemám to komu sdělit, ale příležitost se najde i během roku.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]