Nejste přihlášen/a.
Tak já na prahu nového roku řku: Tak ať se v novém roce více daří slušným lidem a méně blechám.
Přidejte se
Tak to můj dnešní ranní pozdrav manželovi zněl: Buď zdráv a vesel a s ničím se ne*er. Myslím, že mu to kapánek vyrazilo dech, většinou bývám kultivovanější, nevím, co to do mě s novým rokem vjelo. Asi proto, že od rána od 6 sedím nad rozborem, který jsem si včera přinesla na flešce z práce, a nemůžu najít jednu věc.
Taky všem dobré první ráno v novém roce.Líbí se mi pozdrav "inzinýrky",musím si ho zapamatovat,občas neumím zareagovat na"řeči" lidí a pokud bych toto řekla,asi ho usadím,protože vlastně popřeju a zároveň se vyjádřím.Mám od včerejška navařené,ale nějak jsem vic včera nakrmila moje 2,dnes už 3 brady a pneumatiky kolem dokola těla,tak udělám krupičnou kaši.Sice taky kalorická,ale hlavně bez masa a pochutin jiných.A mám čočkovou polívku.No,říká se,co na Nový rok,to po celý rok.Ještě se zeptám,nevíte,jak udělat hvězdičku,když chci dát "smích"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.