Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemáte někdo staré autorádio?

Od: kutilek odpovědí: 6 změna:

ahoj,chtěl bych se zeptat zda tu někdo nemáte přebytečné autorádio,nemůžu nikde žadný sehnat na bazaru už jsem koupil dvě a jedno je nefunkčí i když tam psal že funguje,a u druhého paní psala že je na 12v a přišlo mi na 24v,tak se ještě ptám tady jestli náhodou někomu nějáké nepřebejvá,potřebuji ho na chatu kde mám pouze rozvod 12v.díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No a co vzít jakýkoliv tranzistorák a "srazit" napětí, stabilizátorem?

kutilek
hodnocení

ahoj,to autorádio je na 24v a já mám na chatě 12v,jinak to rádio už stejně nemám.proto se ptám tady jestli někdo nemá nějáké staré

gumidek*

Koukni na bazoš a hledej Blaupunk CC 22 Lubeck nebo Boston. Kody se snadno generují a rádia mají výbornou selektivitu i nanejhorší anténě. Navíc výborně čistě hrají. Akorát nemají CD,MP3,atd... jen kazeťák a FM,LW,MW

elektro.bazos.cz/...

zztop*
hodnocení

0x

aukro, bazoš, sbazar, hyperinzerce, atd., atd.

hodnocení

0x

Mám zn. Sony, je sice staré, ještě s kazet. přehrávačem, ale jen 1 rok hrálo v autobusu, ten šel do šrotu a radio mám od té doby v šupliku. 12 V, FM, digit. display, RDS, předvolby, v Litoměřicích (?)

Nemáte někdo staré autorádio?
Nemáte někdo staré autorádio? #2
Nemáte někdo staré autorádio? #3

hodnocení

0x

Nové může být od 800 Kč, bude mít vstup na SD kartu, případně USB. Není to lepší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]