Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si půjčit bez stálého platu?

Od: spirit* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

lze si někde půjčit peníze, když zrovna nemám stálý plat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

a jak budete bez pravidelného platu pravidelně platit?

hodnocení

0x

Našla by se řada firem, která Vám půjčí a nebude se na nic ptát. Ovšem pak Vás bez milosti oškubou dohola a nebudou brát ohled na to, že zrovna nemáte příjem.

frame*
hodnocení

0x

Některé banky nabízí půjčky bez dokládání příjmu, ale úrok je velmi vysoký. Zkušenost zde nemám. V případě hypotéky si lze sehnat tzv. spoludlužníka, který musí doložit a zajistit potřebnou bonitu za tebe. To jsem jako nebonitní podstoupil. Funguje to dobře. A nebo si lze půjčit od kamaráda (známého) což teď budu podstupovat. Úrok ale taky není nijak slavný (10%).

Suma sumárum jsem si bez stálého příjmu půjčil celkem cca 2,5 mega. Díky brigádám a pronájmech jsem byl vše schopen splácet.

Nyní bych si potřeboval půjčit, jako začínající právnická osoba (s.r.o.) úvěr na cca 35 mega. Zatím jsem oslovil pouze RB - tak uvidíme jaké to bude mít výslkedky, ale upřímě řečeno více než získat úvěr mě trápí podmínky úvěru - úrok. Např. v podnikatelských kalkulačkách mi vychází, že si půjčím 35 mega a do 10-15 let musím splatit 60 mega (hrůza).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]