Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat holku pro focení reklamy?

Od: artik* odpovědí: 13 změna:

potřebuju sehnat pěknou holku na hocení, která má velký přednosti *smich* ( reklamní plachta pro firmu ) poradí někdo kde a kolik si tak za to můžou říci? Díky za rady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

Udělat pěknou fotku není jen tak, potřebujete vhodné nasvícení, pozadí atd. Oslovte reklamní agentury a nechte si udělat cenovou nabídku. Pokud se do toho vrhnete svépomocí, přeji hodně štěstí :).

artik*
hodnocení

vše by bylo u prof. fotografa , já si potřebuju sehnat jen pěknou holku ( nebudu platit agenturám jejich drahý auta )

hodnocení

0x

Co třeba náměstí?

No beze srandy. Projít se po městě koukat po holkách a pak oslovit s konkrétní nabídkou. "Promiňte že obtěžuju, sháním ženskou na focení reklamy, žadný prasečinky, v profesionálním ateliéru... můžu vám za to dát ... 3000/5000/10000" částku si dosaďte sám.

artik*
hodnocení

trošku prasečinku bych chtěl , nahoře bez *smich*

A na co že je to reklama? Upřímně, rád se na prsa dívám, ale reklama s vystrčenýma kozama mě neosloví o nic víc než bez nich

artik*
hodnocení

není to o tom ukázat prsa , prezentace prodejny se sportovním oblečením

dzordz*

Tak o čem to je? V květnu akce, obsluha nahoře bez? Kolikrát ani není poznat, co že to má bejt za výrobek nebo službu, hlavně že je reklama šokující a akční a cpe se lidem do xichtu zleva zprava. Nějaká vhodná kombinace sportovního oblečení s nějakejma náznakama a bez nahoty by vypadala líp, si myslím.

artik*
hodnocení

jde o ty tvary a né o nahý prsa

No tak podle té fotky níže to nahoře bez není. Tak to chce šikovně okecat, že to bude nahoře v plavkách.

krkovicka*
hodnocení

0x
Hlavně si uvědomit jak přesvědčit dámu na focení prsou.Ono to není až tak jednoduché.Co když foto bude kolovat za pár let po světě nebo skončí ve Vašem soukromém albumu pro samodlouhé večery. A nedejbože velký billboard v jejím okrese.Ale i takové stydlivky se najdou...Zkuste dat inzerci.Četla jsem v nich spousta sprostaren...
artik*
hodnocení

nebude to nahota ,ale dívka bude odhalená jen trošku , jde o to upoutat na krásnou ženskou a né na ukázaný prsa . Bradavky vidět rozhodně nebudou , je to jako když máte platky ,ale já jí chci oblečenou a trochu rozepnutý zip . Ono když to oblečení bude předvádět někdo kdo má velký prsa vypadá to úplně jinak . Tak jak je to na obrázku tak to je už max.

Kde sehnat holku pro focení reklamy?
jamamba*

Dobrý den, dejte si inzerát, že hledáte dívku na propagaci toho a toho a na ceně se dohodněte.

klok

Pokud je, to, co je na obrazku max, tak já do toho klidně du ... :). Otázka je, jak si predstavujete zbytek holky(nadměrná nejsem, ale velikost 36 taky rozhodne nemam)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]