Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mentolové plátky

Od: marika0 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo neví, v jakém obchodu se dají sehnat takové ty mentolové plátky na jazyk ( např. lekarna.cz/... ) Vím že dřív se to prodávalo snad všude *smich* ale teď např. v albertu sem na ně už hodně dlouho nenarazila. Prodávají se vůbec ještě? *smich* Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to si pamatuju že jsem je pojídával když jsem jěště chodil do školky což už nějakých 10let bude :D ale co vím tak u nás už se neprodávají. možná někde na internetu ;)

marika0
hodnocení

No já právě taky *smich* Vždycky všichni měli 1 krabičku a vyměňovali si když měl někdo jiný *smich* Joo ve školce to byli zlatý časy

hodnocení

0x

Třeba tady obautodily.cz/...

08.04.12 09:54

škodovka?

No jo, Škoda *smich*

Ono už se to asi normálně nevyrábí, jen jako reklamní předmět třeba reklamni-predmety-darky.e/... Ale tam to stojí 4x tolik a podle obr. je to ta samá krabička.

stovku za to? ať si s tim vytřou pr*el a rovnou si to tam i zastrčej. *smich*

poiu*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]