Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvorba IQ testů

Od: ppeter* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych pro vlastní účely vytvořit nějaký funkční IQ test, ale nenašel jsem na internetu službu, která by tohle nabízela.

Furt si říkám, kde ty internetové stránky ty IQ testy berou, nemůžu přijít na kloub kde se dají sehnat.

Vizuální a numerický test bych si nechal nějakým způsobem zpracoval, ale nevím kde.

Předem děkuji za odpověď...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Čistě teoreticky by nový test měl vznikat tak, že necháte sadu otázek udělat hromadou lidí, kteří již mají iq změřené, a nastavíte zjištěné výsledky tak, aby to odpovídalo. Jinak by to byla jen kompilace stávajících, již ověřených otázek. Možná se pletu, jen úvaha :) Mám takovou naivní představu, že na tom pracuje odpovědně a pilně kolektiv psychologů... hmmm... byť pak podle těch testů mám často pocit, že sami na tom s iq nebyli nejlépe *smich*

ppeter*
hodnocení

Chtel bych si zalozit web s IQ testem a neprijde mi zpravne, kopirovat odjinud ty testy, chci mit svoje original, ale nevim kde je vezmu. A docela by me zajimalo kde je vzali oni. Chtěl bych mít přesné vyhodnocení apod ...

jimmyfloyd*

jsou to pouze okopčené, s jinou grafikou v lepších případech

askmenow*

Správný IQ test doopravdy jen tak nesestavíte. Jak si to představujete...? Jak byste přiřazoval hodnoty IQ k jednotlivým výsledkům?

Seriózní IQ testy vznikají prací mnoha odborníků

O neseriózních se snad ani nemá cenu bavit.

vincek*
hodnocení

0x

Dobrý den iq test nelze udelat vlastní furt se odvíjí od sveho určitého základu mužete ho pouze pozmnenit zde je iq test cz.iq-test.eu/... dle mne patří na netu k nej.

ppeter*
hodnocení

Jo to je sice hezké, ale já nevím jak takové IQ vypočítat, budu znát všechny otázky, ale jak dojdu ze správných odpovědí k závěrnémi IQ?

Je na to nějaký vzorec?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]