Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci vědět jakou pc hru si mam zahrát

Od: ms1213 odpovědí: 13 změna:
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

0x

Skyrim, battlefield 3

stribrnak*
hodnocení

0x

Tvoje rodiče,tě neučily,když někam přijdeš nebo někoho oslovíš,abys slušně pozdravil?¨hraj

si víš s čím

ladaadal*
hodnocení

0x

Když nevíš, jdi ven, popros tatínka ať ti dá lopatu a pořádnou práci. Ježiši, co je to dnes za děti - nevím jak si hrát, poraďte. Hraní je od toho, aby sis hrál, to musí jít z tebe, ne na nějakou radu. Jak říkám, jdi pomoct tátovi ven nebo mámě umej nádobí, utři prach, vyluxuj, vylešti okna, umyj vanu a umyvadlo. Až to budeš mít, stav se tady pro další činnosti, které tě zabaví.*smich*

pt®
hodnocení

0x

Poradím ti, žádnou. Zajdi do knihovny a vyber si pár knížek a něco si přečti. Pak budeš i ve škole před spolužáky při zkoušení u tabule IN, protože budeš vědět víc než oni. Tak, co říkáš? Dobrý nápad, že?

hop®
hodnocení

0x

Tedy kolegové rádcové, opravdu to je občas bída (nejen v tomto tématu). Na dobře specifikovaný dotaz (PC HRA) jen jediná konkrétní rada a zbytek moralizování. Zamysleme se nad sebou, jsme poradna, ne výchovný ústav, co zanedbala škola a rodiče, to my asi zrovna tomhle případě nenapravíme...*zed*

Jen můj názor...

Máte sice pravdu, ale ta otázka je dost stupidní. PC her jsou statisíce a radit někomu, co si z toho množství má vybrat, aniž bych znal zájmy, povahu náladu a co já vím, co ještě (třeba co už hrál) tazatele je pitomost. Mně se napříklat líbí primitivní hra "bubles", ale pochybuju, že má tazatel zájem zrovna o něco takového.

hop®

Magdone, tazateli třeba chybí inspirace a zkoumá, jaké máme oblíbené hry my. A třeba ho zrovna "bubles" zaujme a pobaví. Já na hraní nemám moc času, ale na mobilu mám Kakuro, už to hraju ve volných chvílích několik let a skoro už ani nevím proč, asi jen tak, na provětrání mozku... *smich*

damik
hodnocení

0x

no kámo zkus třeba Max Payne 3 nebo Diablo 3 to jsou dobry hry :D

re*
hodnocení

0x

Counter strike source,

crusader stronghold *palec*

hodnocení

0x

Člověče nezlob se.

doplněno 29.05.12 19:17:

Ale na to musíte být aspoň 2.;)

dzordz*
hodnocení

0x

Už zmiňovanej Skyrim, ale to by chtělo tak měsíc volna.. takže radši třeba Alan Wake.

hodnocení

0x

Her k doporučení jsou mraky. Možná by nebylo od věci napsat, jestli máš třeba nějaký oblíbený žánr, aby mohla být rada specifičtější.

fran
hodnocení

0x

Tady přímo se jednou pod dotazy nabízela tahle hra, jde o cestování červené kuličky ze startu do cíle a dá se jí propadnout, dokud se všech asi 23 situací nevyřeší. Vhodná? - myslím že bude spíš pro vyšší věkový průměr 55+, musí se rozvažovat kroky, žádný tréning postřehů. Hodně úspěchů.

rychlehry.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]