Nejste přihlášen/a.
Když nevíš, jdi ven, popros tatínka ať ti dá lopatu a pořádnou práci. Ježiši, co je to dnes za děti - nevím jak si hrát, poraďte. Hraní je od toho, aby sis hrál, to musí jít z tebe, ne na nějakou radu. Jak říkám, jdi pomoct tátovi ven nebo mámě umej nádobí, utři prach, vyluxuj, vylešti okna, umyj vanu a umyvadlo. Až to budeš mít, stav se tady pro další činnosti, které tě zabaví.
Poradím ti, žádnou. Zajdi do knihovny a vyber si pár knížek a něco si přečti. Pak budeš i ve škole před spolužáky při zkoušení u tabule IN, protože budeš vědět víc než oni. Tak, co říkáš? Dobrý nápad, že?
Tedy kolegové rádcové, opravdu to je občas bída (nejen v tomto tématu). Na dobře specifikovaný dotaz (PC HRA) jen jediná konkrétní rada a zbytek moralizování. Zamysleme se nad sebou, jsme poradna, ne výchovný ústav, co zanedbala škola a rodiče, to my asi zrovna tomhle případě nenapravíme...
Jen můj názor...
Máte sice pravdu, ale ta otázka je dost stupidní. PC her jsou statisíce a radit někomu, co si z toho množství má vybrat, aniž bych znal zájmy, povahu náladu a co já vím, co ještě (třeba co už hrál) tazatele je pitomost. Mně se napříklat líbí primitivní hra "bubles", ale pochybuju, že má tazatel zájem zrovna o něco takového.
Magdone, tazateli třeba chybí inspirace a zkoumá, jaké máme oblíbené hry my. A třeba ho zrovna "bubles" zaujme a pobaví. Já na hraní nemám moc času, ale na mobilu mám Kakuro, už to hraju ve volných chvílích několik let a skoro už ani nevím proč, asi jen tak, na provětrání mozku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.