Jediné, o kterých by se dalo vzdáleně říct, že mi chutnaly, byly nějaké hřebíčkové, černé v černé krabičce, nejspíš asi djarum black. Jenže už tenkrát před lety stály dost přes kilo a cena za kus je to, na co kuřáci nejvíc slyší, že?
Taky jsem hulil, taky, jako všichni. I přes vaši otázku si ale myslím, že skutečně nejlepší cigáro je to, které si vůbec nezapálíte. Chce to najít v sobě pořádnou dávku trpělivosti a vytrvalosti a čvaňhára vůbec nebrat ani do ruky.
ze své zkušenosti mohu poradit že chuťově nejlepší jsou ke kouření balené tabáky (jakýkoliv javaanse, golden virginia nebo drum), také se na tom hodně ušetří. Kouříval jsem klidně i krabičku denně, tabák (teď okolo 140kč) mi vydrží třeba i deset dní, navíc si můžeš zvolit průměr filtru jaký ti vyhovuje (já si třeba balím slimky protože kouřím těžší tabáky). jdiná nevýhoda je naučit se je balit, to se ale za pár dní poddá a po měsíci budou jako z linky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.