Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cloudbuster- někdo se zbláznil?

Od: jack* odpovědí: 8 změna:

orgo-net.blogspot.cz/... zdravím, toto mi poslal kamarád, prej jestli mám materiál a výrobu, prý to rozhání chemtrails a likviduje účinky přívalových dešťů ale podle mě je to kvalitní kravina. /dajně to dokáže i zmírnit inverzi :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Jasně že je to kvalitní kravina :D

jack*
hodnocení

Jako nevím :D věřím na účinky alternativní medicíny (bylinky...) ale toto mě přide už jako extrém. Na internetu jsem našel i videa že to udělalo ďouru do mraků ale přide mě to jako sci-fi?

jakože ozdoba na zahradu by se mě to líbilo :D ale na pohádky dávno nevěřím :D

petr123*
hodnocení

0x

Ach jo. Pokud věříš na chemtrails tak si klidně věř i na tohle. A nezapomeň si k tomu udělat čepici z alobalu, jinak ti budou ještírci odposlouchávat myšlenky!

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,víte já jsem jiného názoru než-li ostatní,cb mám doma,na chemtrails věřím,na přívalové deště to bych na to nesázel. V dnešní dobš si o tom všm můžete najít a přečíst na netu mnoho a mnoho a udělat si závěr a obrázek sám.Nikomu nic nenutím,nikoho nikam netlačím,vše musí být svobodnou vůlí.

Krásný den.Honza.

hodnocení

0x

Bacha na chemtrails... neexistuje snad horší chemikálie než je dihydrogen monoxid.

petr123*

Přesně! A hrůza, někteří tyhle chemikálie dokonce konzumují! :-P

Někteří? Všichni...

rv*
hodnocení

0x

Je dobré, že jste zvídavý. Pokud vám to vydrží a přidáte k tomu několik let studia "nudné" fyziky, matematiky, chemie a biologie, poznáte, že se jedná o nesmysly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]