Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na žaludu

Od: anonym524 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Mam takové pupínky na penisu(Hirsuties papillaris) a dočetl jsem se,že se jich dá zbavit když ho budu držet v suchu atd.A nejlepší na to je mít stáhnutou kůžičku aby vykukoval žalud.Bohužel mi to tak nedrží.Prosim poraďte něco.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Na 100% obřízka - po ní se už nemá kam schovat! ;)

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, kolik Vám je let? Pokud jste v pubertě, tak by Vám mohly postupně vymizet.

Prvně bych doporučil, abyste si při vymočení předkožku přetáhl a zbytek moči otřel toaletním papírem. Pokud Vám předkožka trvale přetažená nevydrží, zkuste těsnější spodní prádlo a penis "zafixovat" do polohy, kdy se nebude moci předkožka stahovat zpět. Dalším řeším by mohlo být, několikrát denně žalud vysušovat papírovým kapesníkem.

karelk*
hodnocení

0x

Ahoj. Hirsuties papillaris trápí jen neobřezané muže. U obřezaných mužů se nevyskytuje. Řešení je budˇ si nechat udělat úplnou obřízku (doporučuji i kvůli lepšímu sexu), nebo jen chodit delší čas jako obřezaný. Jestli máš zájem o návod, tak mi napiš na. karelk1 zavináč seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]