Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit jak nebo kde se dá vymazat žebříček závodu ve hře farcry 4 kyrat film, nechce my odemknout likvidace spolujezdce protože už mám všechny medajle, hraju to už po třetí.Prvně za sabala pak za amitu a teď nikoho nechcí zabít.V pokroku se to nechce zobrazit.
Dobrý den, obecně - hledal bych to ve složce s tou hrou. Bude tam nějaký soubor INI nebo i jiný, do kterého se to ukládá. Asi nejlépe to zjistíte podle datumu změny toho souboru - a ten zkusit editovat ručně (vymazat nepotřebné). Udělat to při vypnuté hře a po jejím spuštění se na to podívat v ní. Ovšem, mohlo by to být i v registru OS nebo tam, kam si ta hra ukládá svá nastavení. Ale, dohledat by se to mohlo. Zdravím!
doplněno 09.02.15 11:04:No, někde se to ukládat musí. Ale, soubory Save ukládají hru - její stav a pozice. Potom, po jejich vyvolání ve hře, se může zase pokračovat.
Doplněno:
Když chi hrát hru znovu ta se to ptá jestli chci vymazat uložené pozice tak semusím zadat ano všěchno.
Když jsem zadal nevymazat tak jsem hrál novou hru ale některé dovednosti se nedaly odemknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.