Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obchodovat s akciemi

Od: hrc odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nevím nic o cenných papírech nebo jak se to souhrně jmenuje, nicméně mi přišla nabídka obchodovat u této firmy

zkracovatko.cz/...

Já bych se o to nezajímal, jenže dávají při registraci pětistovku zdarma a samozřejmě nejde vybrat hned, ale až po nějakém tom obchodování.

Nemáte někdo znalý problematiky potuchu, jak z toho udělat alespoň tisícovku, aby se to dalo vybrat?

Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Já jsem investor a celkem tomu rozumím. Pokud tomu nerozumíte , musíte se učit a trvá to zhruba rok než se naučíte. Na této stránce co jste dostal si zaregistrujte demo verzi a zkuste si to. Hledejte cenné papíry které za to stojí a dá se na nich vydělat. Taky můžete prodělat a hodně. Stává se to i velkým hráčům.

hrc

No já jsem ochoten prodělat jen to pětikilo, co mi dali. Vydělat jsem ochoten i víc:)
Jenže nevím, jak na to, vůbec se v těch kurzech nevyznám. Ale chci to zkusit, když není co ztratit.

buss
hodnocení

0x

Pohledat na intu, je tam návodů a rad kupa, také banky, obchodníci pořádají semináře i zadarmiko, třeba FIO.
Též lze obchodovat přes obchodníky a věřit jim... Ale už to tu bylo vícekráte, viz historii.

punkturtle*
hodnocení

0x

Také to zkouším a docela se daří (tím myslím, že 1000 kč už mám). Prostě koupím cokoliv, třeba ropu za všechny peníze, nastavím si prodat akcie při zisku třeba ze začátku jen 20 kč a čekám. Ono se to jednou vyhoupne. I když minulý týden mě dost potrápil zemní plyn..

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Pokus jste začátečník, bude vám stačit fio banka. ALE DOPORUČUJI ZATÍM NĚKDE DEMO VERZI!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]