Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krádež v obchodě

Od: kla odpovědí: 8 změna:

Moji sestru chytli když kradla v New yorkru bižuterie v hodnotě 419 kč, zavolali policii, a zaplatila pokutu 500 kč, je to přestupek nebo trestný čin, má ještě čistý rejstřík?bude mít problémy se zaměstnáním?prosím poradte mi,je jí 19 let..děkuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axiom
hodnocení

0x

Proč lžeš?

Přece kdo lže, ten krade...

buss

..., kdo krade ten visí, kdo lže, ten vždycky ublíží si.

cobrak*
hodnocení

0x
Bohužel je trestný čin až od částky 5000kč. Pracuj a nemusíš mít problémy se zákonem. Je mi Tě líto,protože jsi stará jako já,ale přeju Ti to vlastně. Určitě jsi to neudělala poprvé a ani naposled.

ahasver4*
hodnocení

0x

Taky moc nerozumím tomu,proč kopírování ze Zpovědnice...A k tomu ostatnímu,kdyby platila ta přísloví,tak asi nemáme jediného politika...Bylo by to vysoce rizikové povolání a ne taková pohodička jakou mají dnes...

doplněno 06.04.12 09:06:

Copak o to,taky bych šel.Ale musel by být zákon,že důchodci mají doživotní imunitu.A nebo předplacenou milost u Klause...

cobrak*
Oni už určitě zanedlouho vymyslí :) věřte tomu ;)
doplněno 06.04.12 09:47: Oprava: ne už,ale to :) člověk je poránu takový zmatený než se rozkouká :)

hodnocení

0x

Boží mlýny melou pomalu... ale to nevadí. Já se chystám v důchodu taky krást.

buss
hodnocení

0x

Když u nás se za trestný čin nedává pokuta a už vůůůbec ho neukládá Policie. 3x a dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]