Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí pantofle-výběr

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit s výběrem domácích pantoflí,(pánské) potřebuji velikost 47 neboli 12. Pantofle co sem zatím měl mě 1 pár nevydrží ani rok(ať jsem se k nim choval sebelépe). Proto se chci zeptat s jakými domacími pantofli máte zkušenost, že dlouho vydrží.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Já mám skvělou zkušenost s pantoflemi od Sante, mají je v lékárnách a vydrží opravdu mnoho let. Mají pánské i dámské, nosíme je celá rodina. Zde jsou na ukázku a jsou tam i prodejny, kde je možno je zakoupit. sante-zdravotni-obuv.cz/... . Letos jsem si koupila pro ťapání na dovolené i jejich sandály a byla jsem z nich nadšena též. Bála jsem se, že se mi sucháče na sandálech ochodí, ale fungují super stále.

Rozhodně, i když tak vypadají, se nedají nahradit nějakými napodobeninami z asijské tržnice, které smrdí petrolejem, přebíjejícícm plíseň a zatuchlinu tak, že to nevyvětráte ani rok na otevřeném povětří a rozpadnou se po pár měsících.

doplněno 30.12.14 11:38:

Jo, ještě chci říct, pokud u vás v lékárně budou mít tuto obuv, ale ne takovou, jako mají na webu, nebo chcete jinou barvu, lze se s nimi domluvit a vámi požadovaný model si nechat objednat přes lékárnu. Poštovné neplatíte a u pantoflí jste si jist, že vám budou, zejména, když si podobné můžete zkusit v lékárně předem osobně.

cygnus*
hodnocení

0x

Souhlasím s rádcem "dejavu", jelikož sama používám tuto značku již dlouho a jsem s ní nadmíru spokojena. Obuv Sante vřele doporučuji.

Já také. :) Jen nezapomínejte, že jsou to věci, které dosluhují a kazí se a je třeba se s nimi, čas od času, rozloučit a vyměnit za nové.

marketac*
hodnocení

0x

Nejsou to čistě domácí boty, ale doporučuji klasické Crocs, případně jejich napodobeniny. Nejen že dlouho vydrží, ale taky dobře tlumí dupání a jsou omyvatelné.

zwiki*
hodnocení

0x

Děkuji dejavu, za inspiraci a radu.Mě pantofle vydrží necelý rok.Jak jsem koukal na nabídku od Santé tak mají velký výběr i sandálů.Tak jsem tomu rád,že tu máme takové rádce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]