Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s výběrem domácích pantoflí,(pánské) potřebuji velikost 47 neboli 12. Pantofle co sem zatím měl mě 1 pár nevydrží ani rok(ať jsem se k nim choval sebelépe). Proto se chci zeptat s jakými domacími pantofli máte zkušenost, že dlouho vydrží.
Já mám skvělou zkušenost s pantoflemi od Sante, mají je v lékárnách a vydrží opravdu mnoho let. Mají pánské i dámské, nosíme je celá rodina. Zde jsou na ukázku a jsou tam i prodejny, kde je možno je zakoupit. sante-zdravotni-obuv.cz/... . Letos jsem si koupila pro ťapání na dovolené i jejich sandály a byla jsem z nich nadšena též. Bála jsem se, že se mi sucháče na sandálech ochodí, ale fungují super stále.
Rozhodně, i když tak vypadají, se nedají nahradit nějakými napodobeninami z asijské tržnice, které smrdí petrolejem, přebíjejícícm plíseň a zatuchlinu tak, že to nevyvětráte ani rok na otevřeném povětří a rozpadnou se po pár měsících.
doplněno 30.12.14 11:38:Jo, ještě chci říct, pokud u vás v lékárně budou mít tuto obuv, ale ne takovou, jako mají na webu, nebo chcete jinou barvu, lze se s nimi domluvit a vámi požadovaný model si nechat objednat přes lékárnu. Poštovné neplatíte a u pantoflí jste si jist, že vám budou, zejména, když si podobné můžete zkusit v lékárně předem osobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.