Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolávání duchů

Od: repe odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych si nechat vyvolat ducha nějaké zemřelé osoby. Jsou prý lidé, kteří s duchem mluvili. Kdo má tu schopnost a na koho se mám obrátit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punkturtle*
hodnocení

0x

Najít nějakého schopného exorcistu nebo mystika, zkuste to na adrese

Ústavní 91
181 02 Praha 8

hodnocení

0x

Zkusil bych Whoopi Goldberg

lidus*
hodnocení

0x

Nechte mrtvé spát. Jako mladá holka jsem z hecu vyzkoušela stoleček a dost mě to vyděsilo a utvrdilo v tom, že nepoznané má zůstat nepoznané.

hodnocení

0x

Včera jsem si dal tlačenku s cibulej a to bylo dnes dopoledne duchů, to by jeden nevěřil.*smich**smich*

punkturtle*

Pravda, zapomněl jsem na vlastní kapustňáky - mňam vepřové v kapustě

aroff
hodnocení

0x

Protože žiju ve městě, které jeho okolí je tím vyhlášeno po mnoho desetiletí, asi proto, že zde žil i "organizátor" českých spiritistů, tak vím že tímto se zabýají právě spiritisté. Obraďte se na nějakého ve svém okolí.

Jinak pokud někdo nedokáže normálně odpovědět a navíc si plete spiritistu s vymítačem ďábla, je napováženou jestli by neměl sám navštívit jím doporučovaný ústav v Bohnicích. *jasne*

punkturtle*

Tak to jsem opravdu ujel, samozřejmě jsem myslel spiritistu. Dělám si z toho legraci, protože si nemyslím, že by to bylo záležitostí všední a pro každého, čímž celou záležitost nevyvracím, sám jsem velkým obdivovatelem třeba F. Kabeláka, A. Crowleyho nebo H. P. Blavatské.

A abych si také rýpl, co to je "obraďte"?:)

aroff

Tak je jasné , že tam má být obraťte. Myslím , že bradku si nemusí nechat narůst aby se mohl zúčastnit nějaké seance. ;)

Vážím si toho, že jste přiznal , že jste "ujel", to se tu opravdu moc často nevidí. Proto jsem tak trochu z této poradny odešel, protože si někteří "rádci" začli myslet , že jsou na olympiádě a nejdůležitější je zúčastnit se a to i tehdy když pro ně byla položená otázka španělská vesnice.

To , že se může někdy zdát otázka řekněme zvláštní, to neznamená, že musím nutně reagovat. Tahle otázka mě osobně nepřijde až tak nesmyslná, viděl jsem tady opravdu ,ale opradvu nesmyslné otázky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]