Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si nechat vyvolat ducha nějaké zemřelé osoby. Jsou prý lidé, kteří s duchem mluvili. Kdo má tu schopnost a na koho se mám obrátit?
Protože žiju ve městě, které jeho okolí je tím vyhlášeno po mnoho desetiletí, asi proto, že zde žil i "organizátor" českých spiritistů, tak vím že tímto se zabýají právě spiritisté. Obraďte se na nějakého ve svém okolí.
Jinak pokud někdo nedokáže normálně odpovědět a navíc si plete spiritistu s vymítačem ďábla, je napováženou jestli by neměl sám navštívit jím doporučovaný ústav v Bohnicích.
Tak to jsem opravdu ujel, samozřejmě jsem myslel spiritistu. Dělám si z toho legraci, protože si nemyslím, že by to bylo záležitostí všední a pro každého, čímž celou záležitost nevyvracím, sám jsem velkým obdivovatelem třeba F. Kabeláka, A. Crowleyho nebo H. P. Blavatské.
A abych si také rýpl, co to je "obraďte"?
Tak je jasné , že tam má být obraťte. Myslím , že bradku si nemusí nechat narůst aby se mohl zúčastnit nějaké seance.
Vážím si toho, že jste přiznal , že jste "ujel", to se tu opravdu moc často nevidí. Proto jsem tak trochu z této poradny odešel, protože si někteří "rádci" začli myslet , že jsou na olympiádě a nejdůležitější je zúčastnit se a to i tehdy když pro ně byla položená otázka španělská vesnice.
To , že se může někdy zdát otázka řekněme zvláštní, to neznamená, že musím nutně reagovat. Tahle otázka mě osobně nepřijde až tak nesmyslná, viděl jsem tady opravdu ,ale opradvu nesmyslné otázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.