Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se teleportovat (jakkoliv)

Od: rafi2000 odpovědí: 32 změna:

Chtěl bych se zeptet umí se někdo teleportovat nebo např otevřít červí díru . Moc bych chtěl poradit .

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivinek*
hodnocení

0x

nepotřebuješ do blázince?*bzum*

rafi2000
hodnocení

Ne až na tebe a toho pod tebou mi to všichni poradily a prosil bych příště nekomentovat když tě to nezajímá .

zvedavyskritek*
hodnocení

0x

Možná trochu upustit od virtuálního světa? *palec*

rafi2000
hodnocení

Jen pro tvou informaci virtuální svět je vlastně jen počítač a virtuální hry na počítači .

petr123*
hodnocení

0x

Samozřejmě že to umím, ale je to tajné. Kdybych ti to řekl tak bych tě musel zároveň přesunout do jiné dimenze abys to tady nevykecal *frajer*

figurek*
hodnocení

0x

Chaha. Jeden chlap, jmenuje se Stephen Hawking, jednou povídal, že na teleportování budeš potřebovat energii ze supernovy. Tak si někde nějakou sežeň. *smich*

hodnocení

0x

Já a ta moje zákonitá umíme. Včera večer jsme byli určitý čas v sedmém nebi, a potom během pár minut zase zpátky na Zemi... vlastně na zemi, vedle postele... Akorát že nevím, že se tomu teď říká teleportovat...

Teď vážně: Teleportace je metoda okamžitého nepřímého přemisťování objektů, při kterém je místo samotného předmětu přenášena informace o něm a podle ní je pak na... pokračování na google.com/... a mnoho dalších zajímavých článků o pokusech ve světě pod heslem teleportace

a to samé doporučuji třeba na technet.idnes.cz/... budeš o tom vědět mnohem více, jako my tady na poradně ti můžeme napsat...

myslím, že to nikdo neumí, a červí díra zatím nemá ani dveře, tak ji nikdo dlouho neotevře...

hodnocení

0x

já bych z toho nedělal žádnou vědu... mě to celkem běhá v pořádku. využívám 2x měsíčně (jen pro delší trasy) a většinou je to bez problémů. Je důležité mít v cílové stanici příjímač, bez toho to ZATÍM nejde... bez vysílače zpátky zase po svejch...

hodnocení

0x
Nejjednodušší a nejrychlejší teleportace je:
Hubero ororok

Jenyku, to jste spletl oba směry dohromady. Hubero Kororo tam a ororoK orebuH zpátky ;)

Díky za upřesnění. Je to již delší dobu co jsem to viděl naposledy a prostě už zapomínám.

Slova, která se denně používají k teleportaci nelze zapomenout :D

Když já teleportuji jednou za uherský rok, častěji ne. A jelikož již nejsem nejmladší tak sem tam zapomínám. Ovšem uherák se blíží mílovými kroky a tak si to budu muset zopáknout abych pak neměl problém.:):)

krkovicka*
hodnocení

0x
Když zavreš oči můžeš být kdekoliv na světě.Ponořit se hlouběji do svého vnitra.Až skutečně ucítis vánek a vůně jseš tam.Vyšlo spousta publikací,zakládají se spolky.Zkuste už hledat sám.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

to by me zajimalo take zrovna premyslim ze bych si dal kafe a do kuchyne je to daleko

A teleportace nefunguje? Jak je to možný? *smich**smich*

blackflamesiczi*

zkousel jsem to vsemozne i tlacit ale to byl blbej napad v tu chvily bych se potreboval teleportovat jinam *cteni*

Mě se před malou chvilkou teleportace kávy podařila. Sedím si u sebe v kutlochu, káva se mě honila hlavou a ejhle...káva stála přede mnou...ona tedy touto dobou tam stává každý den. *smich**smich*

není to spíš automatický donašeč? technologicky podstatně jednodušší záležitost :-D

Tak úplně automatickej ten donašeč není, ale když se mu řekne miláčku prudce zvýší snahu...

martinaa*
hodnocení

0x

Loni jsem s kamarády slavila narozeniny, byli jsme v baru a najednou jsem se ráno probudila doma:D Hurááá, umím se teleporovat:D Ale bohužel si napamatuji, jaké zaklínadlo a v jakém množství jsem použila... :D

krkovicka*
:-D to je asi tak že si pamatuji vstup na disko a pak facku od brunety venku.Ale kdo mě tam dostal to nevím...
martinaa*
04.04.12 20:58

:D*placni*

"Dýchněte na mě! Rum, Kontušovka, Čert...Jeřabinka, Ořechovka, Višňovka a Vanilkovááá."

martinaa*

Ten rum jo, ořechovku bych taky brala, ale nedávno jsem na plese ochutnala vanilkovou vodku. Vůně úžasná, chuť děs*blee*

Pěkně vínečko, třeba Pálava, a ono se teleportuje jaksi samo:D

Tak to já si pamatuju, že jsem před pár lety mával za autobusem, odvážejícím kamarádku a pak jsem najednou ležel doma v posteli (cca 3 km daleko). Zaklínadlo si pamatuju a množství jsem si ráno přečet na účtence*ee*. Od té doby jsem to ale nezkoušel*smich*.

krkovicka*
To bude okno s opicou na zádech...ne teleportace :-D
blackflamesiczi*

tahle teleportace se me jednou povedla take , pil jsem v baru a najednou jsem se objevil na hotelu o cca 30 km dále a musel to bejt fofr a asi i nejake efekty probehly protoze se se mnou kamaradi par dni nebavily

hodnocení

0x

Jako malý jsem to zvládal, usnul jsem na gauči u televize a ráno jsem se probudil v posteli, ale jak se člověk stává starším a těžším, tak to nějak přestalo fungovat :(

a jen tak mimo, ten dotaz nemyslíš vážně, že ne?

nameless*
hodnocení

0x

zkus zavřít oči a někam se rozeběhnout... až je pak otevřeš, budeš úplně někde jinde než jsi byl předtím ;)

majsterjoe*

Doporucuji rozbehnout se proti zdi. mozna se vrati do puvodniho psychickeho stavu.

nameless*

no tak tím bych si nebyl moc jistý *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]