Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Posledních pár dní mám škaredé sny při kterých se vnoci budím,ale nepamatuju si je...jen ten poslední,to se mi zdálo že sem byl u vážné autonehody. Nevíte jak se těchto snů zbavit,chci se už pořádně vyspat a ne se pořád budit :-/
Špatné sny si děláte Vy sám. Je to důsledek zvýšeného životního tempa, stresu, špatné stravy, špatné fyzické kondice...
V některých momentech, ale u dospěkých lidí to nebývá často, můžou být noční můry vyvolané nějakým zlým nebo netradičním prožitkem v poslední době.
Zkuste se zamyslet, co se u vás za poslední dobu změnilo a třeba najdete svoje vlastní řešení a léčbu na noční můry.
Dobrý den, jak již bylo řečeno, dá se to ovlivnit životosprávou. Vypustit alkohol, nepřejídat se na noc, chodit spát pravidelně v určitou dobu a dobře si zvolit lůzko a hezky si ustlat. Někomu pomáhá vypít na noc čaj z medunky lékařské, někdo doporučuje sníst banán. Na noc nepít kávu, před spaním "vypnout" mozek a zklidnit myšlenky. Zdravím!
Sen ovlivnit nelze a ani snění se zbavit nelze. To už by se o takové metodě dáááávno vědělo. Sníme všichni. Někdo si sny pamatuje a může je vyprávět celé, někdo se probudí a neví nic, někdo řekne, že se mu nic nezdá. Ale to není pravda. Vždycky se něco zdá, jenom jsou jedinci, kteří se probudí a fakticky nic neví. Já si třeba pamatuji i sny z dětství. Mívám hezké sny i noční "můry". Když jsem byla malá, těšila jsem se, až si vlezu do postele a usnu. Říkala jsem tomu chodit do biografu...
Já bych Vám poradila, abyste své špatné sny nerozpitvával a přestal o nich přemýšlet. Když Vás probudí "zlý" sen, tak začněte myslet na něco, co musíte zařídit druhý den, co budete dělat a tak dál. Prostě se odpoutejte od toho snu. Vím o čem mluvím, neplácám do větru. Kdybych Vám tady začala psát, co všechno se mi zdá, tak z toho bude kniha ve všech žánrech. Já se naučila se svými sny žít, stejně s tím nic nenadělám.
Ale Vy píšete v poslední době. Tak bych se přikláněla k názoru zhora řečeného, (omluvám se, zapoměla jsem Nick), asi jste v poslední době prožil něco, co Vás rozhodilo, anebo máte z něčeho strach...
Ale to ovlivnit nikdo a žádný lék nedokáže, jen Vy sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.