Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udrzet vodu co nejdele studenou

Od: dawidececk® odpovědí: 14 změna:
Ahoj, nosim si piti, abych neumrwl treba v metru zizni :D poradite, jak ji co nejdele udrzet ledovou? v pet lahvi nejlepe. Jde to ubec nejak? mimo ponoreni do dusiku prosim :) omlovam se za diakritiku, pisu na mobilu

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co takhle nerez.termosku?

hodnocení

to me nenapadlo :/ diky! :)

J.j.stoji asi kolem 100kc.Kdyz ceszuji z ditetem,tak jedine nerez termoska,zima leto.podle potreby napoj akorat.

doplněno 04.04.12 21:38:

oprava-cestuji

mowla*
hodnocení

0x

A) termoobal (nějaký pěnový materiál)...

B) mokrý ´hadr´ - dokáže nejen udržet, ale i ochladit odpařováním vody...

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Dave, v parném létě praktikuji při práci i při jízdách autem: večer sodovku v PETce do mrazáku. Ráno vyndat, jak sodovka postupně odmrzá, tak je až do odpoledne průběžně chladné nealkoholické a osvěžující pití...

doplněno 03.04.12 21:28:

...ten dusík není špatný nápad, jen trošku nepraktický... ;)*smich*

Hope, zmrazit sodovku na kost? A vám to pak fakt chutná? CO2se při zmrznutí vytěsní z kapaliny a pak je z toho hnusná slazená/neslazená*) voda. Když se zmrazí nesycená voda, tak je to celkem jedno, ta je pitelná, ale sycená je po rozmrazení hnusná.

Jako když necháte přes noc nalétou sodovku ve sklence a ráno se napijete. Taky to není pitelné.

*) nehodící se škrtněte, podle toho jestli jste z Čech nebo Moravy :D

hop®

Sodovka, takže neslazená. Chutná nebo nechutná - hlavně že osvěží! Ale lepší než vodovodka ve flašce... ;)

askmenow*

Tak to já bych radši vodovodu ve flačce, než "sodovku", která v té flašce je už několik týdnů, ne-li měsíců, prošla chladem při transportu i vedrem, navíc je to neekologické jak hrom a mnohonásobně dražší.

hodnocení

0x
Když neumřeš žízní, kup si pořádný mobil! Můj starý křáp umí:
äáąčćďéěí ĺľłńóöňôśšřŕ üťúůźżýž€§ a další...
Neomlouvej se a dej si záležet, je to tvoje vizitka. Zkus přepnout na jiný jazyk.
hop®

Hejkálku, tolerance, prosím!

U většiny tazatelů se nad tím nepozastavíme, tak nebudeme prudit jednoho, který se za to ještě navíc předem omluvil!

Ďekuju! ;)

hope, záleží na tom, jak se na to lidé dívají... někdo to vidí jako pruzení, já to vidím jako tři rady. Nic jiného.
Pokud jeho mobil neumí diakritiku... rada: kup si pořádný mobil!
Místo omluvy ...rada: dej si záležet, je to tvoje vizitka.
Pokud jeho mobil umí diakritiku... rada: Zkus přepnout na jiný jazyk.
asi to bude o té toleranci...
hodnocení

konkretne hejkalovi se tedy omlouvam, pisu z aplikace, ktera tam hacky a carky proste nema.. muzes si je tedy doplnit predstavivosti..pokud zadnou nemas, pak to neni moje chyba :) jinak vsem diky :)
doplněno 04.04.12 09:53: áčďéěň :)
majsterjoe*

A ja pisu na pocitaci kde dokonce hacky i carky jdou napsat a presto to nedelam.

Je to tedy ma spatna vizitka? Rozlisujete lidi podle tohoto?

K tematu otazky. Termo obal je dobra vec, da se nasadit na jakoukoliv PET lahev. Termoska uz je pak vec mene prakticka. Ale zato vydrzi. Leto je za dvermi. ;)

hodnocení

0x

Rád bych jen připomněl zkušenost našich předků. kteří si brali na pole vodu v hliněném nepolévaném džbánu. Porézní hlína umožňuje prosakování vody ven a odpařováním se ochlazuje. Dokonce jsem si k tomu nošel i něco na netu: quido.cz/.... Při troše snahy bty se jistě toho našlo víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]