Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporucte MMORPG

Od: conni odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

je zde nejaky znalec her, kdo by mi mohl doporucit nejake MMORPG? V minulosti jsem hrala Lineage, Ultimu Online, WoW a Guild Wars. Ted dlouho nic, tak nemam prehled.

Chci neco noveho, zajimaveho, bud free, nebo s free servery (pro zacatek platit nechci). Hlavne at je spousta aktivnich lidi, zadne mrtve braky :)

Diky moc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

b3art*
hodnocení

0x

Záleží jak MMORPG ... třeba Team Fortess 2, Age of Empires Online, World of Tanks, CombatArms, League of Legends.

Vše FREE ke stažení např přes STEAM.

doplněno 03.04.12 19:23:

*jaké

saw*

Dopuručuji Runescape - prý se jedná o jednu z nejrozšířenějších MMORPG her.. Hrál jsem jí i celkem dlouho..

dzordz*

To jsou teda mmorpg jak noha ;)

Runescape.. meeh, to už můžete rovnou hrát ultimu nebo nějaký multiplayerový roguelike..

Jestli tomu hodláte obětovat trochu víc času, máte rád AD&D, hutnou atmosféru, unikátní postavy a roleplay (ale není podmínkou, stačí nekazit zábavu ostatním), tak Dungeons & Dragons Online. Navíc se odehrává v Eberronu (ne Forgotten Realms jako většina pc her), takže o srandu a naprosté šílenosti taky není nouze. V současné době to je jediné mmo, u kterého bych ještě byl ochotný trávit čas (oproti wow, swtor nebo třeba i diablu 3).

arepmic*
hodnocení

0x

Co třeba Aion je to od tvůrců Guild Wars sice placený ale znam super free cz/sk server každej den min. 300 lidí online,spolehlivý gmka,online podpora. soul-aion.cz/... hned po levý straně máš info o hře a jak se připojit.

dzordz*

Ano ano, velmi pěkná reklama, má však jeden velmi podstatný háček, že od 29. 2. je Aion v Evropě zdarma (s možností dobrovolné platby za nějaké extra věci).

arepmic*

To vim nejsem blbej ,ale to extra věci jsou docela podstatný bez nich je ta hra na nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]