Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dá použít různý kanystr?

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Není škoda vyhazovat všechny kanystry, které používáme.

Ptáčkům chutná, tak se podívejte. Viky

Jak se dá použít různý kanystr?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už jsem tohle viděla z podobné umělohmotné nádoby a dokonce jsem už i nakoukla do kontejneru s plasty, jestli tam nebude něco, co by se hodilo. Vyrobím a pověsím na sušák. ;.)

hodnocení

Dobrý den "Babkazov". Do dna kanystru je potřeba udělat dírka, odtok vody. Na to jsem zapomněla. Viky

dejavu*
hodnocení

0x

Dá se pořešit i z plastové lahve jednoduše takto ceskatelevize.cz/...

ale já mám raději pěkné, dřevěné a keramické, hezky se mi na to kouká. :)

hodnocení

Dobrý den "Dejavu." Na "Poradnu," jsem dala obrázek, jen jako návod, jak je možné, zdarma udělat krmítka pro

ptáčky. Kanyst od vody do ostřikovače auta se dá sehnat zdarma. Na krmítko, hodně lidí peníze nemá.

Mám nejen dřevěné krmítka koupené, ale i doma dělané. Dokonce mám krmítko i z pet lahve, ty jsou malé.

Kanystr jsem na krmítko vyzkoušela v našem lesíku, provoz na kanystru byl větší, než na dřevěném krmítku u domu.

(máme velkou spotřebu kanystrů, které po vyprázdnění vyhazujeme) Hned jsem udělala druhé krmítko o které je také v

lesíku velký zájem. Viky

doplněno 04.01.15 08:45:

Návod. Do dna kanystru se musí udělat dírka, (déšť apod.) aby voda odtekla. Otvor do kanystru, dělám jen na jedné straně. Zakoupené 3 kuličky krmení, svázat delším provázkem, který zevnitř protáhnu víčkem kanystru a víčko uzavřu, provázek kouká ven. Krmení, (slunečnici, tuk, mleté oříšky) směs, dám do různých misek a vložím na dno kanystru. Viky

Jak se dá použít různý kanystr? #2
Jak se dá použít různý kanystr? #3
dejavu*

Jasně, je to dobrý nápad. Provoz na krmítku v lese bude vždy rušnější, ptáci tam mají klid a je jich tam víc. Z té fotky toho moc nevidím, ale našla jsem návod, jak krmítko z kanystru vyrobit, kde je to víc vidět, tak pro úplnost dávám sem ještě toto, kdyby na tom byl někdo jako vy a měl přehršel zbytečných kanystříků a chuť pomoci ptáčkům. trhnise.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]