Nejste přihlášen/a.
Žádlili by jste kdyby jste našli třeba nějaký balíček věnovaný vašemu milému/milé před dveřmi vašeho bytu.A co by vás asi nejvíce vytočilo kdyby jste tam našli?
doplněno 03.04.12 17:19: Pardon Žárlivost..
Takmálo odpovědí No tak
Když jsme bydleli před lety na chalupě, nechávali mi kluci co vozili jogurty a tvaroh, pravidělně balíčky za vraty a když byly kytky v nějaké přístupné zahrádce, tak za klikou kytičku. Manželovi to nevadilo. Dnes klidně řeknu manželovi před Vánocemi, že objednávám parfémy a zda nechce pro nějakou přítelkyni rovněž. Takže mně by nevytočilo vůbec nic, nejsem žárlivá stihačka ale myslím, že jsem velmi tolerantní partnerka.
Myslím, že bych zůstal v naprostém klidu, balíček pro milého nebo milou za dveřmi bych patrně chápal jako záměrnou veřejnou provokaci mne samotného - nikoli tedy jako důvod k podezření a žárlivosti. Podle toho bych se snažil zachovat a vše obrátil v lepší či horší vtip.
P.S.: co jste tam našla?
Já nic ale chtěla bych to zkusit zda by žárlila přítelkyně bratra.Pořát se vdušuje že je jí jedno co dělá nebo kde je ale já vim že neni.Nenapadá mě co bych do toho balíčku měla dát...
PS:nejsem mrcha co by chtěla bratra s jeho přítelkyní nějako rozeštvat.
Možná je nechcete rozeštvat, ale pokud tušíte, že jí není úplně jedno co dělá, tak podobným "překvápkem" možná způsobíte problémy. Nejdříve jí a svému bratrovi a posléze sama sobě. Rozvažte, jestli podobný "testík" není příliš nebezpečný pro spokojené rodinné soužití - berte to jako vážné varování před velmi nepříjemnými následky...
Beru na vědomí...Já jsem samozdřejmě počítala stím že bych jí to potom řekla a bratr o tom ví.Vlastně stím tak nějako začal on
To zní lépe, nicméně varování trvá, některé věci se těžko vysvětlují, i když jsou nad slunce jasné. Aby si přítelkyně pak nemyslela, že "dárek" za dveřmi byl originál, bratr se jen vymlouvá a vy jako správná ségra potvrzujete jeho výmluvy...
Fakt nevím, nevím, neznám vzájemné vztahy mezi vámi...
A proč to chcete proboha dělat? Kdyby t bylo na Apríla, je to vtipné. Mimo apríl nechápu význam... ani nevím, zda jste oprávněnou osobou, která by měla testovat bratrovu přítelkyni. Mohla by Vás ještě dlouh nemít ráda.
doplněno 03.04.12 19:07: Aha, bratrův nápad... za takové překvapení bych příteli pěkně poděkovala.
Mému dědečkovi balíčky přede dveře nikdo nedává, kdyby dával, nežárlila bych. Proč? Ať má děda radost.
Nejvíc by mi asi vadilo, kdyby v balíčku byla bomba. To by mě tedy opravdu vytočilo, a nejen mě, ale zřejmě i celé okolí. Jaga.
Jinak nešťourej do vztahu nikomu jinému. I když to bratr ví, stejně když by to nedopadlo, ta nejhorší a mrcha a potvora pak budeš Ty. A právem. Proč se k tomu propůjčovat a montovat se do ostatních. A´t si spolu vyříkají, zdali žárlí apod. Ale mezi sebou, nedělej jim žádného prostředníka. Pokud už na to máš věk a nemáš partnera, možná v tom trošku hraje roli i kousek závisti, trochu je mezi sebou popíchnout. Najdi si také kluka, společně si užívejte jara a nepřemýšlej o všelijakých kličkách na druhé. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.