Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit hrát na elektrickou kytaru?

Od: nacos* odpovědí: 4 změna:

Zdravim . Mám v plánu zacít hrát na el. kytaru , ale nevím kde najít na el. kytaru taby a jaká kytara je pro začátečníka nejlepší , mohl byste mi někdo prosím poradit .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomy1997
hodnocení

0x

Já osobně si koupil kytarový komplet,ikdyž plno lidí nadává já jsem spokojen!
A taby? skus si spíš koupit knížku já a pisničky,stojí kolem 100Kč nebo si jí někde puč,má jí kde kdo..

olaf71*

také jsem začínal s kytar.kompletem za pár tisíc (tranzist.kombo 15W,kytara,ladička) ,ale brzy jsem přišel na to, že je to krám. koupil jsem 50W pololamp.kombo Marshall,kytaru B.C.Rich,efekt Boss MT2 a multiefekt Digitech. k tomu pořádnou kabeláž a je to o něčem jiném. vše bylo kromě multiefektu starší, přeci jen jsem začátečník.

olaf71*
hodnocení

0x

dost inspirace je na Supermusic.cz a You Tube (zadáš písničku + guitar cover, nebo lesson)

figurek*
hodnocení

0x

no tak pravda, ne že bych tě chtěl brzdit v elánu, ale nejlepší kytara pro začátečníka je akustická španělka. Na ní se nauč prstoklady a dynamiku. Na elektrickou kytaru se hraje trochu jinak. Ani akordy nemůžeš hrát tak, jako na španělce. Lidovky a táborácké písničky na elektrice moc fajnově nevyzní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]