Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novoroční předsevzetí

Od: babkazov® odpovědí: 10 změna:

Četla jsem: Směj se, jestli alespoň trošku můžeš, omluv se, máš-li pocit, že bys měl a nechej být to, co nemůžeš změnit. *palec* Příjde mi to tak úžasné, že jsem se rozhodla, že to celé použiji jako novoroční předsevzetí a motto na celý rok 2015. *hej* A jak to máte vy? Dáváte si předsevzetí? Jak dlouho vám vydrží?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Novoroční předsevzetí si ani nedavam, ale to vaše je moc dobré. Tím bych se taky chtěla řídit :)

martas*
hodnocení

0x

Na Silvestra před půlnocí bilancuji a po půlnoci už si dávám předsevzetí.

culdabulda1*
hodnocení

0x

babkazov -

- já si nemůžu dávát žádné novoroční předsevzetí, protože jakmile si něco zakážu, tak na mne "sedne" až hysterické puzení tento zákaz nerespektovat. Musí mne na základě delšího "sebepřesvědčování" něco tzv. "osvítit".

Takto jsem například přestala ze dne na den kouřit. Už ani nedokážu pochopit, jak jsem to dokázala, protože jsem byla opravdu silný kuřák (ca 30 až 50 cigaret denně). Jen vím, že jsem musela mít všude cigarety, abych se při jejich absenci v noci nesebrala a nezačala je po celém městě za každou cenu shánět.

Teď bych např. potřebovala tak 5 kg zhubnout, tak čekám na to "osvícení" , nějak dlouho to ale trvá. Zdravím a přeju všechno hezké. Marcela.

Culdabulda, mluvíte mi z duše! Kdykoliv si něco přikážu, nedejbože ještě k tomu do nového roka, tak to zákonitě co nejdřív poruším. Přesně jak píšete. A když něco doopravdy chci, často zjistím až postupem času, že už to tak dělám a žádné "předsevzetí" nebo rozhodnutí předem k tomu nepotřebuji. :)

hm*
hodnocení

0x

Předsevzetí si nedávám a tak žádné za celý rok neporuším. :)

30.12.14 07:54
hodnocení

:-D děkuji :-D

babusa*

Zdravím,já si předvzetí nedávám,protože bych ho nedodržela,takhle jsem spokojená,že nic "nemusím".Když totiž něco musím,tak se mi nikdy nechce.Před chvilkou jsem psala kamarádce k narozeninám,líbí se mi toto:"Přeji Ti,abys měla vše,co si za peníze nelze koupit a abys měla peníze na to ostatní".A to taky přeju všem tady na poradně.:D

jumba
hodnocení

0x

Já si dávám každý rok stejné předsevzetí.

1) rodiče, sourozence prarodiče: aby věděli,cítili, že si jich vážím a nezklamal je.

2) přítelkyně: aby věděla, že jsem tady a může se o mne opřít, at se děje cokoliv a při nějakém problému se nezkácím, neuhnu, neuteču!

3) úspěšně dokončit školu !

4) šetřit, neutrácet za blbosti, abych mohl začít postupně opravovat stodolu na svůj a přítelkyni vysněný domeček. Loni jsem utratil zbytečně peníze za koupi staršího auta. Nechal jsem se vyhecovat, přemluvit. To už nikdy neudělám !

hodnocení

Babuša a Jumba, toto jsou kouzelná přání. Kapku až k dojetí. Děkuji za ně. :)

hodnocení

0x

Dobrý den, já si předsevzetí nedávám, páč bych je stejně nesplnila. Snažím se žít tak abych těm okolo sebe neubližovala a aby věděli, že jsem tu pro ně. Jen s tím kouřením stále čekám na to osvícení. to se mě nějak nedaří. No snad to taky přijde. Jak se do něčeho nutím tak je to proti srsti. Přeji všem hlavně zdraví do nového roku. Alik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]