Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy osobnosti?

Od: jandik odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s testy osobnosti a s tím, jak moc se dá tomu věřit. Popřípadě nevíte o nějakých kvalitních testech? (myslím především testy na hledání silných stránek, talentu atd.)

Dělal jsem SPT test: spt.skeletus.com/...

Celkem to sedí *smich* Vyšlo mi ISFJ / ISTJ.

Ale nějak moc mi tyto výsledky nepomohly.

Rozhodl jsem se, že se pustím do hledání svého talentu a silných stránek. Už mě nebaví pořád dělat něco jen protože se to musí, pro peníze atd. Chtěl bych dělat něco, co mě bude bavit a dávat mi smysl. Neříkám, že se mi to povede, nebo to bude hned, ale chci se alespoň pokus a dát do toho maximum. Takto už dál žít nemůžu, celé týdny jen v depresích a čekat na víkend.

Proto mě zajímají nějaké ty testy a popřípadě nějaké rady a tipy. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Supr test, kupodivu mi vyšlo to co Vám. (Kupodivu proto, že jsem na rozdíl od Vás žena a k tomu nejmíň o generaci starší.) Podle sebe soudím - složitá povaha, navenek vyjdete s každým a uvnitř se trápíte. Zodpovědný a ukázněný.

Hodně štěstí přeji. My ženské se přece jenom jaksi realizujeme jinak - porodíme děti a před světem i samy před sebou máme splněno. Mužští se pořád ženou - za kariérou, za mocí, za vlivem... pro mě naprosto nepodstatné.

Smyslem života ženy je rodit? *sok*

Možná že jakýmsi vyšším smyslem ano - kdo by měl rodit, když ne ženy? Rozhodně (jsem 50+) mám dobrý pocit ze svého života - mám dvě děti a cítím se spokojená, nemyslím si, že mi snad život utekl bez smyslu mezi prsty, kariéra mi nechybí. Zatímco muži, které znám, v tomto věku neustále zkoušejí ještě něco stihnout - jako by stále hledali svoje naplnění. Nevím, no, všichni být prezidentem nemohou, ale takřka všechny ženy mohou být matkami, a to je dobře.

No nevím, nevím. Vyšlo mi to samé jako vám dvoum *smich*

Takže bych na ten test moc nedal ;)

hodnocení

0x

Tento test je asi nejpřesnější ze všech, co znám (co se dají dělat na internetu). Mně vyšlo INFP a úplně s tím souhlasím. Kamarádce vyšlo ENFP a též jí to sedí. Zatím všem, co jsem to poslala (záležela jsem si na tom, aby to byli rozdílní lidé) vyšlo pokaždé něco jiného a VŽDY to sedělo.

Musíte odpovídat hned a nepřemýšlet nad odpověďmi. Prostě první věc, která vás trkne.

fran
hodnocení

0x

Mně vyšlo také IST(F)J. První nebo druhý nejpočetnější "vzorek" populace. Zajímavý test. Osobně si myslím, že úplně dobrý test je ten, který vyhodnocuje psycholog sedící s vámi nebo před vámi. Takhle to je pořát jen komunikace s PC. Takový pořádný test trvá hodinu a více, zažila jsem ho jako dítě školou povinné. Řeší se navíc různé úlohy, vyleze z toho i IQ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]