Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objem vlasu,male sebevodomi,co tim?

Od: kanitka odpovědí: 22 změna:

ahoj,mam moc malej objem vlasu,mam je i docela dlouhe,chtela bych mit vlasy dlouhe ale i s vetsim objemem,zkousela jsem vsechny mozne pripravky(samozdrejme ne moc,pak by to vubec neucinkovalo),ale nic moc a ty co mozna vazne pomahaj jsou straaasne drahy,tak co s tim?nejem moc hezka(mam nizky sebevedomi)tak chci mit aspon pekny vlasy,to je divny,mam(pouze namalovany)hezky oci,celkem i pusu ale je dost mala a nos s hrbolkem trosku,ale dohromady se mi to nelibi(nenamalovana primo hruza),jak se konecne mit rada a ziskat kluka(chci se mu libit),dekuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud máš dlouhé vlasy, ale je jich málo, bez kouzelné hůlky s tím nenaděláš nic. To budou vždycky takové myší ocásky. Nech si vlasy setříhat u dobré kadeřnice, prostříháním získají objem. Foukej si vlasy s hlavou dolů (do polosucha) přes kulatý kartáč, pak dotvaruj tím, že vlasy kartáčem jakoby nadzvedáváš a foukáš do nich zespodu.

A nezapomeň, že čím víc si budeš říkat, jak seš nenamalovaná hrůza, že nejsi hezkáa budeš se snažit to schovávat za tunu líčidel, tím méně se budeš normálnímu klukovi líbit. Normální kluk má raději přirozenou krásu podpořenou třeba jen lehounkým makeupem, řasenkou a leskem na rty. Nejsou třeba dramatické linky, rtěnky, tvářenky a kila korektoru:) Co máš pěkné, zvýrazni a udělá to pěkný celek:)

dedkoid*
hodnocení

0x

No taky by nebylo na škodu oprášit češtinu. Psát bez diakritiky a bez mezer kde mají být není správné. Chcete být hezká, tak pracujte i na tom co je ve vás. Jenom vlasy vám kluka nezískají. Když pak přijde na to, že to krásné jablko je uvnitř červavé, tak vás asi chtít nebude.

A jak se píše přede mnou: zkrátit, klidně na ježka.

pro češtináře: taky píšu jako čuně, ale snažím se. *zed*

denita*
hodnocení

0x

Taky doporučím kadeřníka. Prostříhat, lámavé a tenké konečky pryč. Ony dlouhé vlasy často bývají bez objemu, právě proto, že jsou dlouhé. Tak si je nech zkrátit, však ony ti dorostou, a ještě hezčí. A ne všichni kluci letí na dlouhé vlasy!

Já taky nejsem moc hezká, ale co s tím nadělám? Každý jsme jiný, a ti, kdo v životě nemají štěstí či lásku, si za to většinou mohou sami, protože na každého láska čeká. Ať už je jakýkoli. Já si s tím hlavu nedělám. Takhle jsem se narodila, tak proč bych se jako měla měnit? Kvůli ostatním? To určitě! Když mě chtějí jinou, tak ať si najdou někoho, kdo se přetvařovat nechá. Já to nejsem a nebudu. Je to jejich problém, že se jim nelíbím, a nejsou na světě jediní, takže já je pustím k vodě a najdu si jiné přátele. A ty to koukej udělat taky! Nenech nikoho, aby ti organizoval a diktoval život.

Chceš se mít ráda? Ber se taková, jaká jsi. Nemá cenu, ani smysl to měnit. Proč bys měla být dokonalá? Vždyť pak se tě akorát každý kluk bude bát, nikdo dokonalou dívčinu nechce. Más hezké oči? ( A ne že ne, máš hezké oči, žádné protestování - každý má hezké oči, a všechny jsou výjimečné)! Tak je zvýrazni řasenkou, pusu přemázni leskem a máš to! Vlasy si spleť do copu, aby vynikly a někdo si jich taky všiml. A že máš malé rty? Vždyť to je hezké! Já mám zase velkou pusu, malé oči a dohromady to taky nejde. Ale co, tak si oči "nařasenkuju" a pusu zas trošku "zmenším" leskem, pokud to jde. A když ne, tak mám krásné plné rty, a hluboké tmavé oči. Takže ty máš roztomilé, menší rty, zato třeba s hezkou barvou (k tomu ti dopomůže lesk), a hezké, zářící oči. Co chceš víc? Dokonalé a perfektní holky to mají težké.

Věř mi. :)

polinek*

ostíháním vlasy nikomu nezhoustly, a prostíhat probůh to nemyslíš vážně...vždyť by jich zbyla polovina , konečky vlasů jsou takový rám celého účesu,, ale nepřidají na hustotě.

martinaa*

Ony "zhoustnou" opticky právě tím prostříháním. Není pravda, že jich zbyde polovina. Kratší vlasy "nadzvedávají" ty delší, tudíž se celý účes zvedne a odlehčí. To je známá věc. Vím, co říkám, skorotchyně je kadeřnice.

polinek*

martino,,jsem kadeřnice ale takové tvrzení jsou promiň bludy prostříhávajá se hlasy husté .

Takže podle tebe já prostříhám 10 vlasů,zbyde mi dejme tomu 5 a těch zbylých pět mi nahradí ty co jsem si prostříhala? Čili mi zůstalo na hlavě 5 vlasů v takovém menším pozoru a tím mi ten zbytek zvedne.Tak v takovém případě si raději oholím hlavu. To je největší blud jak si vlasy zahustit ,když si je vystříhám.

martinaa*

Zajímavé, vlasy mám prostříhané a u mě to funguje... a plno kamarádek, co měly vlasy dlouhé a unylé, se nechalo prostříhat a najednou mají jakoby větší objem. Nevím tedy, čím to je, ale funguje to.

doplněno 03.04.12 09:15:

Jen jsem zapomněla dodat, že jsem dříve nosila vlasy po lopatky v jedné délce. Samé myší ocásky, zplihlé, žádné tužidlo s nimi nic neudělalo. Nedávno jsem si je od tchyňky nechala postupně sesekat a prostříhat. Rozdíl v objemu je zcela jasný.

polinek*

je jasné,že když vlasy ostříháš nemají takovo váhu a zvednou se. Ale ne prostříhat efilačkama. ,,to je nesmysl. To Ti zanechá na hlavě štětky a ty ti vlasy nepostaví tedy ten zbytek to torzo. A ty si myslíš že ten vlas je přesně nasměrovaný na ten který má nadzvednout? Ty krátké vlásky co jsou prostíhané trčí z hlavy a jak dorostou do určité výšky jsi jako ježek.Promítni si to.Pak lehnou a máš polovinu vlasů Pardon ..že tykám,

martinaa*

Klidně tykejte:) Já na hlavě ždáné štětky nemám a ani nemám vlasy zkrácené na ježka... prostě mám polodlouhé prostříhané vlasy cca o 10 cm kratší, než jsem měla předtím, a hlavně je nemám všechny v jedné rovině, což vytváří ten ulízlý unylý efekt. Netuším, jak jinak si to mám promítnout, ale u mě to prostě funguje:)

denita*

Ano, přesně tak. Také vím, co říkám, a kdybych to neměla ozkoušené, neradím to tu.

lolaprasatkova

Měla jsme kadeřnici v luxusním salonu, prosstríhavala mě tak, že lidé z mého okolí se ptali zda nejsem vážně nemocná. Neměla jsme na hlavě žádné vlasy

martinaa*

Ne všechny!luxusní" salony jsou kvalitní, u nás ten nejdražší je fajn na kosmetiku, ale kadeřnice si zákaznice vesměs moc nepochvalují...

polinek*

ono každému se nevyhoví

martinaa*

To jistě ne, ale pokud je více zákaznic nespokojených, než spokojených, tak to o něčem svědčí:)

polinek*
hodnocení

0x

pokud se jedná o vlasy s tím nic neuděláš ..to by už někdo měl na sekretáři Nobelovku. Dnešní kluci jsou zvyklí,že holky mají řasy a nahuštěné vlasy atd... a ani jim to nevadí, Snad jen starším možná. Pokud chceš rovné vlasy,tak si je často myj a nebo si dej slbou trvalku a ony nabudou.Žehlené vlasy nesluší každému. Hastrmani. Záleží jaký máš tvar obličeje a pak zvolit účes. Zase z dlouhých toho naděláš víc. A vypadá to bohatěji.

Dbej hlavně na oči ty dělají moc.! Pusu a zuby. NOsy dneska také nikomu nějak neva . A pokud tak si nechej plastiku. V nejhorším případě. Ale nos bych až tak neřešila ..má snacha má nos,,že jí může HAVRAN závidět a žije a už se vdala podruhé.

kanitka
hodnocení

Dekuji moc,pomohli jste mi*palec*

lidus*
hodnocení

0x

kanitko a co nechat si vlasy našít, má to udělané mladá holka z baráku u dlouhých vlasů a je to krásné. Cena kolem 5000.

polinek*

našít? Myslíte transplantaci? Víte kolik stojí cm2? Berou se štěpy ze zadu(týla) ..není to vidět ale nemusí se to podařit. To velice drahá záležitost.

lidus*

polinek žádné štěpy se neberou ale našívají secizí nebo umělé vlasy v podstatě na ty vaše, já to viděla na vlastní oči, poznat to není a máte nádhernou hustou hřívů. Pak už jen jak vaše vlasy porůstají musíte jednou za čas na nové přešití. Cenu platila do 5000kč.

doplněno 03.04.12 18:20:

sexyuces.cz/... Koukněte třeba zde, jasně, že když se vlasy našijí blíž k hlavě tak se nejen prodlouží ale logicky i zhoustnou.

hodnocení

0x

Kanitko, ze všeho nejvíc potřebuješ dobrou kadeřnici. Ale zřejmě žádnou neznáš. Nás rádkyň je tady spousta a každá z nás má zkušenosti s kadeřnicemi i s cenou za kadeřnické práce.

Kdybys tady napsala, ze kterého města nebo alespoň okresu jsi, jistě ti doporučíme tu svou, osvědčenou. Takže já tě mohu nasměrovat k opravdu dobré a levné kadeřnici, pokud bydlíš někde na Žďársku.

kanitka
hodnocení

Bydlim u Litomeric,tak jstli odtud nekoho dobreho znate,je mi 14 a mama mi nedovoli zadne prisite vlasy atd, tak radsi nejakeho dobreho kadernika.Jednou uz jsem byla u jedne holicky a rekla jsem ji at mi to setriha aby byl vetsi objem,no ale udelala mi to hrozne,objem byl ale az po kazdem vyfoukani vlasu fenem a ja ny to nemam rano cas si je takhle upravovat(a navic fenem zbudim vzdycky mamku),pak mi setrihane vlasy znovu dorostly( vsechny ve stejnou delku),ale muela jsem je stale zehlit a ja uz moc to zehlit nechi hodne se tim nicej,tak aby mi udela sestrihani a velky objem(aby mi treba doporucila nejake levne ale dobre pripravky) bez velkeho raniho zehleni a vyfoukani fenem,jestli mi rozumite,snad toho nechci moc :)

kanitka
hodnocení

...a jeste nevite nejakej levnej casak nebo nejakou stranku na webu kde najdu ruzne setrihy dlouhych vlasu?Zatim vzdycky kdyz napisu "setrihane vlasy" apod,tak mi to nikdy nenajde nic co by se mi libilo,diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]