Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kameny z Údolí Šaolin

Od: budulinekk* odpovědí: 3 změna:

Kameny z Údolí Šaolin mate někdo stímto lekém skušenost? děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Čím jsou ty kameny zvláštní? Zase si chce někdo na důvěřivcích nahrabat? *smich* Pokud máte zájem dovezu vám plnou Vérřeesku.

doplněno 02.04.12 12:23:

Děkuji Dakon, už jsem myslel že budu v balíku.

Puvodne jsem chtel napsat neco podobneho, ale radeji jsem to zadal do googlu On je to preparat z lecivek. Jen se v cisnke medicine tyto smesy jmenuji poeticky, ne jako urologicky caj :)

tbuna
hodnocení

0x

Dobrý den,

měla jsem před 2 lety vyoperovaný žlučník a nyní mě byly opět zjištěny kameny ve žlučovodech. využívala jsem 2 balení Kamenů z údolí Šaolin. Po provedeném kontrolním sonu kameny byly pryč. Mohu jenom doporučit. jako doplněk jsem užívala čerstvou černou ředkev - nastrohanou. V případě zájmu mohu ukázat i lékařskou zprávu. Iva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]