Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Machrovinka

Od: yenda* odpovědí: 8 změna:
<font color=green>zelená</font> <font color=blue>modrá</font> <font color=red>červená</font>

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je to pěkný no si machr... ale tady ti to nějak nevyšlo

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Je to hezký že to umíš, nebo odněkud zkopirovat... ale tady to de jinak...
25gowron*
Ale zase to mas spravne to se neboj .. :)
ukulele*
kucí, já tomu nerozumím, to je sada pastelek anglicky, nebo co?
25gowron*
Byla to snaha napsat pomoci HTML tagů modrá modře a pod ...
ukulele*
stále nerozumím, můžeš mi to nějak více vysvětlit, mě to připadá jako hloupost...co je to tag?
25gowron*
Konkretně zde se jedná o určitou značku(příznak) která ti definuje vzhled textu který je napsaný uvnitř.
např : <font color=green>zelené písmo</font>, mohla by tam být velikost ...atd .. kdyz si treba tento text zkopirujes do textoveho souboru a prejmenujes ho na neco.htm a otevres v internetovym prohlizeci tak tam budes mit napsano zelene spojení : zelené písmo. HTML je základni jazyk pro www stránky.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

yenda- To sem patří*nevi* tak porad ty nam co to je:) podle mě barvy. To se učí děti ve 3 třídě. Anglicky jsem se neučila tak se učím od tebe:) děkuji:)SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]