Nejste přihlášen/a.
ahoj
chtěla by sem se vás zeptat na přemluvu rodičů na podpadky je mi 13 a chodim do 7 měřim 169 cm a porad mi nechtěji do 5 cm dovolit podpadky protože dopěti neničí záda ani nohy ...jednou jsem si ukázala na kozačky s 4 cm podpadkem a to byli keci...jsi vysoká dost zničš si záda v žádném případě je ti 13 i kdybis měřila 150 cm tak ti je nekoupím a já porad do 5 cm se noha neničíííía rodiče neeee .nemohli by jste mě ps poradit na přemluvu moc vás prosíííííííííííím
Pamatuj si, že rodiče se poslouchají a taky koho chleba jíš toho píseň zpívej a místo hledání výmluv jak překecat rodiče zapracuj na češtině a volení i/y.
P.S. raději rodičům řekni aby ti koupili novou klávesnici. Zasekává se ti.
Jezuskote, však se podpatků ještě v životě nanosíš, tak proč spěcháš? Vždyť v nich budeš vypadat jako stará mladá, nebo mladá stará... Navíc rodiče mají pravdu. Teď bys to ještě nepocítila, ale jak se přikradnou roky, a budou se přikrádat čím dál rychleji, tak pak by ses divila, proč tě bolí záda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.