Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
píšu si s jedním pánem, co prodává celkem levně telefon, poslal by mi ho na dobírku nebo osobní převzetí (což z velké vzdálenosti bydlišť nejde) a chtěl bych vědět, jestli je nějaká možnost (smlouva) jak se nenechat napálit a nevyhodit peníze za nic?
Děkuji
Jak se nenechat napálit? Koupit si ho přes nějakého zprostředkovatele, který vám zaručí bezproblémový obchod a případné vymáhání peněz (např Aukro). Sice jsem zatím nikdy neměl problém s nákupem z inzerátů na internetu (sbazar, bazos...), kupoval jsem takhle i pár telefonů, ale člověk nikdy neví, zvlášť pokud by byl až podezřele levný.
Buď mu věřte nebo ne, to je na Vás.
A co se tak domluvit na zkoušce? A bude on věřit, že pak prachy přijdou? Prachy u notáře, dlužní úpis...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.