Nejste přihlášen/a.
Fakticky, po padesátce neseženu žádnou práci. Tak akorát "šwarcsystém ,"vyřídit si IČO. Jinak vás nikdo nezaměstná. Ví někdo o nějaké práci s možností ubytování? Muž 58, ÚSO. Zdravotní stav dobrý. ŘP sk. B. Úspory už nejsou, stát neplatí. Jediné co zbývá, nechat se asi zavřít. Teplo, jídlo, hygiena. Bohužel, to je jediná sociální jistota v tomto státě.
Nedávno tady někdo nabízel práci elektrikáře s ubytováním, ale neuspěl, mladík se už neozval.
Včera jsem četla na Bazoši nabídku brigády na sadbu lesních stromků. Plzeňsko, ubytování zajištěno, výdělek je uveden 20 000. To se mi zdá nějak nadhodnocené. Ale zase za tu bolest zad...
Celoroční práce správce- údržbáře v penzionu na horách. Zajištěna strava a ubytování. Bruntálsko.
A teď romantika, asi se mi budete smát: brigáda v cirkusovém prostředí, stavba a bourání menšího šapitó. Ubytování zajištěno, cestování jen po ČR. Pardubice.
K takovýmto pracem byste ale měl být manuálně zručný, neměl mít nějaké zdrav. problémy /páteř, zvedání břemen.../ Určitě najdete sám i něco víc, já jen tak najukla. Ať něco najdete. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.