Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problematický vztah

Od: elie12 odpovědí: 10 změna:

Čao

potřebuji rozebrat jednu pro mě důležitou věc. Mám přítelkyni, a nevím už co s ní. Napřed chci ještě upřesnit že to chci s vámi fakt rozebrat aby jste mi hned nenapsali vztah ukoči. Já si to chci fakt odůvodnit a potřebuji k tomu i názor z venčí jestli mi rozumíte, protože jsem se do toho už ze samého řešení a neustálého promýšlení zapletl.

Mám přítelkyni už asi sedm let, a teď se začala zaplétat do podvodů a nutí k tomu i ostatní, aby jí v těch podvodech podporovali, řádově jde tak o falšování a zkrátka honění kde jakých výhod na které nemá nárok.

A taky si začíná poslední dobou už i protiřečit, a já nevím jaký její protimluv považovat za správný, pro představu příklad (vybral jsem ho úmyslně pro krátkost abych tu nevysvětloval dlouho souvislosti) od společné známé - ta známá si koupila kvalitní koženou kabelku na nějakou konkrétní akci a prostě s tím, že jí pak bude mít na pořád a že ji využije bla bla bla, a moje přítelkyně jí tehdy vychválila půjčovny které na jednorázovou akci považuje za nejlepší řešení a třetí den té známé řekla že půjde taky na nějakou akci a ať jí kabelku půjčí, že si jí půjčovat v půjčovně nebude, a že je jí to půjčovné drahé.

A zase s těmi podvody - jestli by to prasklo, následky by byli fatální i pro toho hloupého dobráka co by jí to umožnil, další příklad: když by jí nějaká známá ku příkladu sekretářka na střední škole dala potvrzení o studiu na té škole, za účelem studenstské slevy a druhé straně těm poskytovatelům té slevy by se to nezdálo, já nevím třeba knihovně že by nějaká knihovnice najisto věděla, že už dostudovala chytla by se toho a chudák známá sekretářka ve škole by přišla o práci, že úmyslně vydala nepravdivé potvrzení

A zkrátka řečeno jí přestávám rozumět.

Zůstal bych s ní díky délce vztahu, ale bere mi víc a víc důvodů s ní chodit tím že mě a i ostatní tlačí do těch podvodů, a že jsou i jiné možnosti než podvody nebere.

Co si o tom myslíte? A zase mám myšlenku, že stejně když jí budu podvody odmítat a odmítat tak to stejně skončí rozchodem tak co. Myslíte že by to za ten klid rozhodně stálo? Se s ní rozejít

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ta věc s kabelkou je docela normální, holky často mění svůj názor jen proto, aby mohly být v opozici:)

Pokud je ale schopná podvádět své okolí, jak dlouho bude trvat, než vytáhně nějakou habaďůru na Vás? Ono jde sice o drobné podvůdky, které dělá hodně lidí, nicméně následky nemusí být příjemné, obvzlášť pro ony úředníky. Znám dost lidí, co někdy udělali malý podvod, ale většinou se jim to nevyplatilo. Chování přítelkyně se mi nelíbí, s takovým člověkem bych být nemohla. Jde sice o maličkosti, ale právě tyto maličkosti hodně vypovídají o charakteru člověka.

hodnocení

0x

Nevím,kolik vám je let a vaší přítelkyni,ale to je cesta ,,do pekla,,.Pokud nechcete ,,shořet,, s ní,má rada je rozchod a co nejdříve!

elie12
hodnocení

no právě, docela jste to Marti vystihla jsou to maličkosti, ale nepříjemné a už mě žere nejistota a obava z budoucnosti co bude dál a pomalu a jistě se to zhoršuje a člověk neví co zkusí , nejhorší je nevědět co bude

elie12
hodnocení

A i Vy růže máte pravdu, že to lepší nebude a je lepší asi dát ruce pryč...

hodnocení

0x

A ví vaše přítelkyně,že se vám její lži a podvody nelíbí a že kvůli tomuto chování uvažujete,že se sní rozejdete?Pokud ano a takto se chová dál a možná je na sebe ještě pyšná,jak chytře dokáže svýmy podvody něco získat,tak je myslím jenom ztráta času s ní zůstávat.Budte rád,že s takovou osobou nemáte děti,protože pak by byl rozchod mnohem bolestnější.

elie12
hodnocení

už jsem to s ní několikrát řešil že se mi to nelíbí a ať toho nechá, ale asi je to tak jak erwi píšete je asi pyšná že tím něčeho dosáhne a někoho tím ohromí

Ono to bude možná i její výchovou, ne? když jsem byla na mateřské, tak se můj bývalý chlubil tím, jak se o mě a dítě stará, když nám nosí ze školky, kde pracoval jako školník, různé potraviny a věci - přitom to tam normálně kradl, a ještě malým dětem... *ee* nechápal, že se mi to nelíbí... máte podobně odlišný pohled na to co je správné a co ne - a to nezměníte... a jak říkáte, může z toho být i něco horšího. Můj bývalý se taky nikdy nezměnil, prostě podváděl v životě jak se mu to hodilo a myslel si, jak je chytrý... když to ublížilo druhým, tak to byl jejich problém...

hodnocení

0x

Můj kolega v práci měl také sedmiletý,problematický vztah.Jelikož to je skvělý kluk,upřímný,chytrý,bezva kamarád,každý mu radil,at se s ní rozejde.On se kvůli jejímu chování trápil,byl smutný a pořád říkal,že by bylo ale škoda zahodit sedmiletý vztah.Nakonec se s ní stejně rozešel,má jinou dívku a vyprávěl mi,jak je štastný.Říkal mi,že konečně se zase umí smát.

hodnocení

0x

Nebojíte se, že až se jí to bude hodit, podtrhne i vás? Máte jistotu, že to nebude ani zítra? Budete mít stále klidný spánek? *hej*

hacienda*
hodnocení

0x

Nevím kolik Vám je let,ale 7let není zase tak mnoho oproti tomu, kolik let Vás ještě čeká. (i když to nevíme nikdo). Je rozdíl,jestli další roky prožijete v pohodě a nebo ve stresu co zase vyvede a jestli jednou nepodvede i Vás. Pokud by vaš vztah byl pevný a opravdový určitě byste nebyli jen přátelé, ale třeba již manželé.Vypadá to,že problému je asi více a slečna je trochu sama pro sebe. Moje rada - kdo uteče vyhraje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]