Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamknu maily?

Od: mami odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu, potřebuji nutně abych měla uzamčené maily před dětmi, aby si normálně mohli psát i surfovat, ale nemohli číst mé maily. Potřebuji jak na to abych to pochopila a pak se tam mohla, hlavně já dostat a číst to. O nic jiného mi nejde, jen když budu odcházet od počítače, tak to zamknout, ale jen ty maily a pak zase odemknout moc prosím děkuji Alča.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vždyť je to jednoduché. K přístupu do vašeho emailu potřebujete heslo. Pokud heslo znají vaše děti, tak si ho změňte a pak, když půjdete od počítače pryč, tak se odhlašte.

hodnocení

0x

Paní je asi trvale přihlášena na PC a potřebuje to změnit.

lidus*
hodnocení

0x

Dobrý den, dejte dotaz do rubriky počítače tam se jistě dočkáte dobré rady. Nevím jak to máte udělané, já jsem trvale přihlášená ale heslo zadávat musím vždy.

hodnocení

0x

A co udělat na kompu pro děti jejich uživatelskej účet? Svůj si zaheslovat a je to.

kdyby paní napsala do správné rubriky tak bych ti jenyku dal bodík, protože to je asi nejlepší co se dá udělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]