Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky na pamět?

Od: janamm* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, čeká mě maturita a tak si snažím pomoc s učením co nejvíce. Chtěla bych se touto cestou zeptat, neznáte nějaké volně dostupné prášky na pamět, které opravdu fungují?Pokud možno i s dobrou cenou? Hodně lidí me doporučuje ginko nebo lecitin ale zase taky na to slysim jen same negativa. Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Já jsem třeba pro přírodní, které obsahují ženšen, či gingo bilobu. Ptejte se po léčivech (tabletách, čajích, tinkturách,...) s těmito rostlinami.

ellin*
hodnocení

0x

Před nedávnem jsem založila podobnou diskuzi, kde mi poradili Speed8. Použila jsem ho párkrát, když jsem se učila a zabral na výbornou, někteří říkají ale, že po něm např. bolí hlava, mě ale nebolela a budu ho užívat dál. Kdyžtak tohle je ta diskuze: poradte.cz/...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Výborný je efedrin. Mám vyzkoušeno . Nebo čaje od dr. Popova. Má čaj na pamět

janamm*
hodnocení

efedrin? ten je snad nelegalni ne?

ahasver4*
hodnocení

0x

Ten Speed8 jsem tenkrát doporučil já.Jenže,já si myslím,že mladý mozek tohle nepotřebuje.Takovouhle zátěž by měl zvládnout bez nějakých podpůrných prostředků.Jen v nouzi nejvyšší ale zkuste to bez něj.Jen starý psi jako já už něco takového někdy potřebují..Ať se zadaří!*ua*

hodnocení

0x

Dobrý den. I zde pár rad: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]