Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem na tohle náhodou narazila a mám jednu otázku...JAK? :D Vážně mi to vrtá hlava, v čem je fígl :D
tím systémem jakým příjdete k danému číslu tak vždy můžou vyjít jen určitá čísla a u všech těch čísel která vám můžou vyjít tak jsou v tabulce s tím samým symbolem který se pak i ukáže v kruhu
doplněno 30.03.12 20:42: můžete si to překontrolovat: třeba
53-8=45
82-10=72
99-18=81
22-4=18
u všech mých výsledků je v tabulce stejný znak že? a jak nad tím tak přemýšlím a jestli pozoruji dobře vždy výjde nějaký násobek 9ti
ale v kruhu se ukazují stále jiný symboly, jak ono to může vědět, že chci zrovna tu určitou kombinaci?
Protože ti pokaždý vyjdou násobky devíti, tak si všimni, že všechny násobky devíti mají stejný symboly, kterej se zobrazí v kouli.
A aby to nebylo nápadný, tak se při dalším kole symboly u čísel změní. Na podobným principu funguje i kouzlo s kartama, taky pokaždý zmizí ta na kterou ukážeš. (oni tey zmizí všechny karty který tam jsou a objeví se jiný, ale kdo si toho všimne, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.