Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s podporou

Od: filip88 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.rád bych touto cestou zjistil jak je to s podporou.Na netu jsem se docetl ze od roku 2012 musi mit obcan odpracovano minimalne 12 mesicu v poslednich trech letech.tento tyden mne propustily z prace a mam odpracovano 11 mesicu.Zapocitava se i brigada? (dohoda o provedeni prace).A opravdu je lhuta pro splneni naroku tri roky?Mam docela strach ze mi podporu nedaji a vubec nevim co bych si pak pocal.Bydlim sam v pronajatem byte kde si bohuzel nemoho nahlasit trvale bydliste.Takze to mam stale u rodicu.Musim se nejak zivit,platit najem a dalsi sluzby.dekuji moc za odpovedi.Filip

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nezkrátili to na 2 roky?.?.? *nevi*

filip88
hodnocení

Pardon mate pravdu,od noveho roku jsou to 2

poiu*
hodnocení

0x

Dobrý den, pro nárok na podporu musíte v předchozích 2 letech získat zaměstnáním nebo jinou výdělečnou činností dobu důchodového pojištění v délce alespoň 12 měsíců. Tzn., že dohoda o provedení práce by se Vám započítala pouze za rok 2012 a zároveň pouze ty měsíce, ve kterých byla odměna nad 10.000 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]